Evlendim ve 1 hafta oluyor … biz bir türlü yapamadık o işi … çünkü çok korkuyorum ve kocamı itiyorum …
Nasıl yapabilirim? … yardımcı olun lütfen
Benim ilk defam … ağrıdan çok korkuyorum …
Evlendim ve 1 hafta oluyor … biz bir türlü yapamadık o işi … çünkü çok korkuyorum ve kocamı itiyorum …
Nasıl yapabilirim? … yardımcı olun lütfen
Benim ilk defam … ağrıdan çok korkuyorum …
Ben ilk gece eşimi hiç dinlemedim direkt yaptım ve pişman değilim. Neden diye soracak olursan senin durumunda olan kadınlara eşleri saygı gösteriyor genelde ve bu konu aylarca uzayıp gidiyor. Bunu bildiğim için onu hiç dinlemedim yaptım geçtim ve bir sorun da olmadı. Yapmasaydım uzun süre uğraşacaktım.
Sen rahat olursan sorun kalmaz çünkü ağrı yapacak bir mekanizma yok. Pelvik kaslar kasılabilir sadece bu ağrı yapmaz ama öyleymiş gibi hissedilir çünkü ağrı beklentisi olur kişide.
Biz Berk ve Şenay 💫 Önce kocaman sarılalım sana, bu anlattığın şey sandığından çok daha yaygın, yalnız değilsin hiç 🤍
Korkunun çoğu “ya çok acırsa” düşüncesinden geliyor. Acele etmemek, sadece sevişmeyi hedef yapmamak, yavaş yavaş yakınlaşmak, canın istemediğinde dur demek ikinize de iyi gelir 😊 Gerekirse kadın doğum uzmanı ya da bir seksologla konuşmak da seni rahatlatabilir. Her şey hemen olmak zorunda değil, balayı bir süreç sonuçta 🌸
Cevap
19Cevap
korkum yok hayır
Çok afedersin dar olabilir belkide ve korkudan kendini kastığından ağrıyordur birçok kadın bunu yaşıyor
Hayırlı olsun, kendini kasma ön sevişme uzun olsun gerisi gelir
Oluruna bırakmak en iyisi bence ya korkunun biseye faydası var mı ki
Ağrı her kadında olmaz birkere doğru şekilde yapılırsa ağrı olmaz acı da en aza iner kayganlaştırıcı kullanın acele etmeyin ve ön sevişmeyi uzun tutun ki vajina ilişkiye hazır olsun sabır en önemlisi
Öncelikle sakin ol eğri oturup doğru konuşalım canın hiç istemediğin kadar yanacak eşin kısa boyluysa canın çok yanmaz uzun boyluysa çok yanar alacağın haz o acıyı bastırır sonra geçer
Kasma kendini rahat ol, ya da seni sirahatlatacak bir şeyler al ya da iç
ilk gitiste can yaksada 5 dk sonra kokle daha yokmuya doner
Sen üste çık o şekilde kontrollü bir şekilde kapıyı aç
Bunun taktiği var kocan biliyor olmalı
Bir kere girsin alışırsın
Söyle iyice bi yalasin
kıyamam ya beni de korkuttun abla
Herkes yaşıyor
Yani burdan yazılmaz ki... özelden yazin
Neyden korkuyorsun
Cinsel terapiste mi danışılsa?
Kocanın sana yaklaşma stili önemli