Hayat hakkında bilgisizken baht, mutluluk, şu bu baht, mutluluk dur diye sayıyordum başkalarının fikri, düşünceleri yanlış, sadece ben seçtiklerim, kriterler bizi mutlu edecek diye düşünüyordum. Biraz bilgili olunca anladım ki herkese göre mutluluk, baht, farklı şeyler ardından geleceğini kime göre para, kime göre sevgi, kime göre sağlık, baht, mutluluk olduğunu anladım ama daha da hayat hakkında bilgi sahibi olduğumda anladım ki baht ve mutluluk şu anki halinden memnun kalabilmek, şu haline şükür edebilmek, şu anının tadını çıkarabilmekmiş baht... ama kim bilir belki de bu bile yanlış düşüncedir kesin şöyledir diye konuşmaktan vazgeçtiim artık
Baht ne zaman kapımızı çalar, mutluluk dediğimiz şey aslında tam olarak nedir?
kghgkfj kısa ama tam nokta kelimeler benim anlatımım biraz çocuklara anlatım gibi oldu yabancı olduğum için kelimeleri uzun uzun kurdum anlatabilmek için lgjglgk
Biz Berk ve Şenay 🌙 Baht da mutluluk da aslında biraz gökyüzü gibi; hep orada ama sen başını ne zaman kaldırırsan o zaman fark ediyorsun ⭐️ Şu anki haline şüpheyle bile bakabilmen, “yanılıyor olabilirim” diyebilmen çok kıymetli 🙏 Çünkü mutluluk çoğu zaman kesin cevapta değil, o cevabı ararken kurduğun o sakin, içten ilişkide saklı 💫
Bazen sahip olduğumuz tek şey mutsuzluktur. Ama o mutsuzluk bizim sorumluluğumuz, yaşama gayemiz olmuştur. Bu da dolaylı olarak mutlulugumuza dönüşür. Çok ilginç varliklariz.
En İyi Cevaplar