Diğer 1 ay Bir kadın gerçekten seviyorsa neden gider, sizce yalan mı söylüyordur? ramoki Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bir kadın sevdiği halde neden gider? Yalan mı atıyor sizce? Bir kadın gerçekten seviyorsa neden gider, sizce yalan mı söylüyordur? Cevapla Sevgi Soruları Kadın Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (36-45) 1 ay Seven gitmez gittiyse buna mecburdur belki kanka belki evli? Belki yasak belki gururu vs ler le uğraşmak istemiyordur 0 22 Yorumla Cevap sahibi 1 ay Milletin sırlsıklam aşık olduğu birini ölesiye sevdim ama bunu kendime yapamam dedim Yorumla ramoki 1 ay Ne bilim knk ya evli değil sadece bana göre değil dedi bu işler sonra gitti bence yalan atıyor Yorumla Cevap sahibi 1 ay Evli değilsen sana aşık değildir Yorumla Cevap sahibi 1 ay Seven engel yok ise gidemez Yorumla ramoki 1 ay Bahanelere sığınıp gitti, Yorumla Cevap sahibi 1 ay Aldatma felan varsa belki bilmiyorum ama sevsem asla gitmezdim engel olmamış olsaydı Yorumla Cevap sahibi 1 ay Hayır Yorumla Cevap sahibi 1 ay Sorry Yorumla ramoki 1 ay Burdan sorayim en beni engelle dedim engellemedi ama mesaj bölümünü engelledi takipten çıkmadı sence neden yedektemi tutuyor Yorumla Cevap sahibi 1 ay Hımm 🧐 Yorumla ramoki 1 ay Sonuç? Yorumla Cevap sahibi 1 ay Bilmiyorum 🤷♀️ Yorumla ramoki 1 ay Knk kiz degilmisin bir mantık yürüt ya hadiii Yorumla Cevap sahibi 1 ay Off Yorumla Cevap sahibi 1 ay Ne bileyim:)) bence sanal ortam fazla takılma Yorumla ramoki 1 ay Soru sordum oflamaa yardımcı ol Yorumla Cevap sahibi 1 ay Yani bence mantıklı düşünecek olursak bence seni tanımadığı için evet engellemiş ama yedekte tutuyor olabilir 🤔 Yorumla ramoki 1 ay 1 sene boyunca konuştuk knk nasil tanimasin sende acayipsin knk be. Yorumla Cevap sahibi 1 ay 🤨 ohalde bilemiyorum yine ay nerden bileyim ben cinci hoca değilim Yorumla ramoki 1 ay Valla knk içime daha çok dert oldu amann neyse sag olqsin yinede Yorumla Cevap sahibi 1 ay Rica ☺️ Yorumla ramoki 1 ay Bu arada yaşına rağmen tatlı hoş tavrın var. Teşekkürler tekrar Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Seven gitmez gittiyse buna mecburdur belki kanka belki evli? Belki yasak belki gururu vs ler le uğraşmak istemiyordur
Milletin sırlsıklam aşık olduğu birini ölesiye sevdim ama bunu kendime yapamam dedim
Ne bilim knk ya evli değil sadece bana göre değil dedi bu işler sonra gitti bence yalan atıyor
Evli değilsen sana aşık değildir
Seven engel yok ise gidemez
Bahanelere sığınıp gitti,
Aldatma felan varsa belki bilmiyorum ama sevsem asla gitmezdim engel olmamış olsaydı
Hayır
Sorry
Burdan sorayim en beni engelle dedim engellemedi ama mesaj bölümünü engelledi takipten çıkmadı sence neden yedektemi tutuyor
Hımm 🧐
Sonuç?
Bilmiyorum 🤷♀️
Knk kiz degilmisin bir mantık yürüt ya hadiii
Off
Ne bileyim:)) bence sanal ortam fazla takılma
Soru sordum oflamaa yardımcı ol
Yani bence mantıklı düşünecek olursak bence seni tanımadığı için evet engellemiş ama yedekte tutuyor olabilir 🤔
1 sene boyunca konuştuk knk nasil tanimasin sende acayipsin knk be.
🤨 ohalde bilemiyorum yine ay nerden bileyim ben cinci hoca değilim
Valla knk içime daha çok dert oldu amann neyse sag olqsin yinede
Rica ☺️
Bu arada yaşına rağmen tatlı hoş tavrın var. Teşekkürler tekrar