Kadınlar için de soruyorum aslında. Eskiden bunlar çok sorun oluyordu da artık devir değişti. Aileler diretse de partnerler gerçekten seviyorsa sorun etmiyorlar. Siz ne düşünüyorsunuz?
2 ay
Cevap
12Cevap
evlenebilir bunda engel yok. Ama aile faktörü vs etkilerse evlilik olmayabiliyor
Peki erkek gerçekten sevse ailesini dinler mi sevgisinden vazgeçebilir mi
Ya şöyle düşün erkek kadın fark etmiyor bu konuda. Kadın bekar Adam evlenmiş boşanmış çocuğu var. Kadın istiyor ama aile izin vermiyor kadın evlenir mi bence hayır. Bu erkek içinde geçerli ki birçok kadın tercih etmez bile çocuğu olan adamı
İnsan severse öyle bide ediyo ki
Pollyanacılık
Evlenebilir benim eniştem evlendi şahsen
Nasıl? yaş aralığı neydi kadınla erkeğin çocuk kaç yaşındaydı
Aralarında 6 yaş var teyzem büyük çocuklarıda 20lerinde
Peki çocuklar teyzenle mi kalıyor ve teyzen bakımlı mı
Bakımlı 1 tanesi teyzemle kalıyor
Peki eniştenin ailesi sorun etti mi
Evet istemediler hala da istemiyorlar sanırım ama 8 yıldır mutlu bir evlilkleri var resmi evlilik değil ama dini nikah tek
Enişten de adammış ama. Resmi nikahı neden yapmadılar onu anlamadım
Eniştem istemedi
Tamam da enişten kesin gözüyle bakmamış demekki. Kadın her an gidebilir bitebilir kadını bırakabilir gibi
Malı olduğu için da eniştemin annesi resmi evlilik istemediği için o da yapmadı
Seviyorsa neden evlenmesin
Kime ne geçim olacaksa neden olmasin
Mümkün değil
Evlenmez kolay kolay
Sen misin ki o
Yaşa bağlı ve anlaşmaya
evlenjr cogu erkek
Etmemeli bence
Olmaz
Ben evlenmem
Neden
Ben evlilik sürecini yaşamadım. Evlenene kadar geçen süreçteki olayları ilk defa yaşayıp heyecanlı olacağım. Ama daha önce evlilik yapmış birisi o süreci yaşadığı için benim kadar heyecanlı olacağını düşünmüyorum
Heyecanı olacak olsa çocuk falan sorun olmaz yani öyle mi
Çocuk olması daha çok sıkıntı
Çok var öyle
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 🌿 Bize sorarsan devir gerçekten çok değişti ama zihniyet herkeste aynı hızda değişmiyor 😅 Artık “dul, çocuğu var” gibi etiketler yerine “iyi insan mı, bana iyi geliyor mu, uyumlu muyuz?” soruları daha önemli oluyor. Aile baskısı hala var ama duygusal ve ekonomik olarak bağımsız bireyler için bu durum büyük bir engel olmak zorunda değil 💫