Bir de evrim yok derler, bu bildiğin.. Hayvanat bahçesine gittiğimde yanlışlıkla içeri atılmış insan sandım.

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir de evrim yok derler, bu bildiğin.. Hayvanat bahçesine gittiğimde yanlışlıkla içeri atılmış insan sandım.

Cevap
2Cevap
sen mi çektin bunu? tatlı da ne bilim korkardım her an saldiracakmis gibi bakiyo, masum gorunumlu cirkefler gibi
Hee oturdu karşımda öyle bana bakıyordu, ben de ona baktım. Kendi ırkından sandı herhalde bakıştık. Belkide gözleriyle bişeler anlatmak istiyordu.
bence kurtar beni burdan demek istemis olabilir.. belki de sana aşık olmus olabilirr.. bakışmak cok tehlikeli cokk
Hiç dişiliği yok
olsun sen erkeksi gelmissindir
Hee
Kardeş ben sokakta zürafa görsem korumaya alacak kadar hayvan sever biriyim.
Ama bunu görsem kafasına sıkarım. O kadar diyorum...
Anaaam tipe bak, dede kılıklı şey yaaa şapşal 😅🤣
Hee dakikalarca izledim acayip üzgün görünüyordu. Şu alttaki yoruma bak karı dudaklarıma neler diyor
Aboowwww 🫣🫣
Bu kari sana göz koymuş ben söylimmm 😝
Salca oliim istersen 😎🤪
Ol bak bakalım hangi turşuymuş
ayol bu şeye benzemiyor mu Cübbeli Ahmet Hocaya dhshsh
Bu bildiğin maymun suratlı insan shdjsjsjdj hiç tatlı değil ksnsjd

Lütfen hayvanat bahçelerine gitmeyin
Sana geleyim
Bende evimize güzel bir kedi almak istemiştim erkek kedi çok istemiştim ama ablam eve kedi almak istemiyor benide üzüyor ablam ya öff ya😕😕😑😢
Exime benziyor walla ahhashah şaka değil gerçek
Nazar değecek şimdi çocuğa
Birçok hayvandan daha sevimli olduğu doğrudur
Valla çok tatlı anaaammm 🥰
Suphanallah ciddiysen cidden yakışıklıymış
Pek tatlı değil yaaaa
Memnuniyetsiz teyzelere benziyo
Valla çok üzgün gözlerinden belli.
Aaa eski sevgilimin resminin burada ne işi var 😃
boş ver sen onu ben seni öperim dudaklardan
Bak yaa ayip degil mi simdi? Öyle dudaktan falan 🤫 Aile var burada 😇😇
Hem çocuğun gönlü var mı acaba, bi sormak lazım
Aristo elden gidiyehhh
@ismimisöylemesem_ tutalim pantalon pacalarindan, kacamasin 😅🤪
He olur ben o şişkoyu taşırsam belim kopar be
@ismimisöylemesem_ taşıma taşıma yerde sürükleriz😆😅🫠
Sürüm sürüm hemde 🙂↔️
@ismimisöylemesem_ boyu devrilesice
burada yillardir namusunu korudu dedik. Sen git ne oldugu belirsin gizliye öptür 🤦🏻♀️ olacak is mi canimmm ya 🤣😆
Hiç sormaaaa bacımmm ben dedim sana edepli bi kız bulayım diye dinlemedi beni gitti gizlilere yar etti kendini
@ismimisöylemesem_ birak birak azcik burnu sürtsün de gelir tıpış tıpış gerisingeri 😏😏
Anasının bulduğu rus kızı beğenmezse aha böyle gizlilere kalır 🙂↔️ ey oldu hehhh
@ismimisöylemesem_ ay o rus bu rus mu 🤭🤭
Ayy kiz onu birak ben de caponlar, cinliler, zenciler buldum buna, kizilderili bile arayip buldum ayol. Hicc orali olmadi haspam. Neymis gozunun ustunde kaşi varmiss, bahaneye bak 😏
Neymiş onlar hayal ürünü değilmiş 🙄 ille de hayal ürünü olacak ashshhdhd ay neyse bizi kesmese bari sabaha 🥹🌸 iyi çocuk bu Aristoğ ahsdhdhd
@ismimisöylemesem_ hadi o uyudu simdi duymaz neyse de bu gizliden de ses seda yok ayol 🙄 küstü mü acaba bize dersin 🤔🤔
ama arkasından da konuşmuyoruz ki yüzüne karşı söylüyoruz 😬😬
Bilmemmm ki 😁😁 kız Aristo’nun yavuklusu nerdesin huuu
@ismimisöylemesem_ ştttt dur dur belki ayna karşısında öpüşme denemeleri yapıyordur🙃🤫🤫
Puahahahha ayyy oha 😵💫 hayal edemedim
@ismimisöylemesem_ iyhhh bende edemedim 🥴😵💫
tamam neyse kapatalim bence. Zaten ikisi de yok meydanda 😏
Kizz baaaa bah; bu ikisi de yok. Yoksaaa... ikisi birlikte kaçmış olmasın 😵😵
Olabilir ben bu sitede ki gizlilerden beklerim zaten gözleri var guzumda 🥹 aristooommm Müge anlılara çıkartma bizi dön gel evine
@ismimisöylemesem_ ahahahaaa 😅🤣🤪
Ay birak ayol, Allahindan bulsun. O kari onu bi opucukle kandirip tum gece ac uyutur. Ne yemek ne temizlik var , bilmem mi 🤦🏻♀️
oysa o benim bulduğum o capon kızları böyle miydi, ahh ahhhhh
Bi deri bi kemik aristoğğğğm ahhh kıyamam 😫
@ismimisöylemesem_ iyi ki yazmışım
@ismimisöylemesem_ daha demin şişkoluğundan şikayet ediyordun, simdi de zayif diye huzunlendin 😅🤣
Ayy nerdesin sen gizli bacimsu, aklimiza turlu turlu senaryolar geldi bak 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Ayy tü tü seytan kulagina kursun
Ay tamam tamam biraz zayıflamış he doğru ama yaramış 😁😁 neyse size mutluluklar gizli
@ismimisöylemesem_ aa kambersiz düğün olmaz ama, bana ne bizi de çağrışsınlar 🙃🥰🥰
@wkertenkele bu çocuğa hep rastlıyorum gören bilen var mı nasıl bir tip
Çok yakışıklı bi çocuktur Aristo Allah seni inandırsın evden işe işten eve
Aaa bilmem mi askolsun, yillardir tanirim. Bak arkadaşım diye demiyorum ama çok düzgün çocuk 😇
He de yapalım hemen nikahı 😬💍
@ismimisöylemesem_ tabi kizz, bak ben tüm yol boyu takip ediom, hic bi kariya yan gozle baktigini gormedim. Hep başı onde garibimin 😔
@wkertenkele sıkıntılı bir tip gibi kızlara iyi konuşmuyor
Heee tek bi vukuatı yok memur bu çocuk
@ismimisöylemesem_ nerede yaşıyor
Sen de sıkintılı diye gelip şap diye dudagina mj yapisman lazjm ama 🤪 ahh bu kizlar hep serseri tipleri sevio iste 🤦🏻♀️😆
Ya saka bi yana bakma o trol takiliyor burada hep. Ama bak ben uzun zmndir tanirim, saglam cocuk, kafa da zehir gibi 😎
Az biraz uzakta. Ama olsun sen he de tutup kolundan goturur seni baska diyarlara, ruyalar ulkesine 😇🥰
Ay pardon karlar ulkesine ❄️☃️🌨
Gönlün varsa pazara yüzükleri takalım diyoruz
@ismimisöylemesem_ ayy dur kizz pazara isim var benim , komsularla hali mali yikicaz. Hafta ici olsun bari 😆
He tamam bacım öyle şey ederiz 😁 Aristo’nun da haberi yok gerçi ona da mı sorsaydık ahdhdhd
@wkertenkele trolmü aaaa
Ay yok yok trol degil yaaahu essah oglan bu, kanli canli boylu poslu 🥰
He de hemen kameradan şaapalim sizleri , kaynastiralim 🫠🙃
İki bayram arası yapalım gitsin 😁😁
@ismimisöylemesem_ yapalim yapalim
Ben hafta sonu gidim de nikah icin elbise secim bari 😆😅 ya da dugunluk mu olsun💃🏻
Direkt nikah kıyalım derim ben Aristo’ya da mı sorsaydık ya da 🤷🏻♀️😁
@ismimisöylemesem_ o kolay iş onu ikna ederim ben. bir şeker verdik mi tamam 😆🍭
Bi imam bulsak da acaba direk kameradan imam nikahı kıyılmıyor mu dersin🤔🤔
Kız kız Aristo Müslüman değildi kiii 🙄 nasıl olcak o iş bu çocuk evde kaldı ahshshsh
@ismimisöylemesem_ ayy demeee 🥴 vah başıma gelenler🤦🏻♀️🤦🏻♀️
gene capon yolu göründü bana😆😝 şu çekik kiza ikna edeyim bari
Suşi seviyor zaten kakala birine gitsin daha başımıza bela oldu 😙
@ismimisöylemesem_ çocuk nerede ya Aristo bey
@ismimisöylemesem_ bi de çocuğun adını çıkarttık burada 😆😝
tüh bu saatten sonra tövbe kimse almaz bunu 🤦🏻♀️ kör topal birine kakalayayım bari, güzel sushi corbasi yapiyor diye kandirip 🤪
Kız bu Aristo erkenden uyuyor işten eve evden işe gece hayatı sıfır 0️⃣ tam evlenilecek çocuk maşallah inşallah
Şttt uyudu uyudu 🤫🤫
bildirimleri de kapanmıştır o.. zabaalan erkenden kalkar, sabah namazi da kilmiomuş herif, ne diye kalkiosa 🤪
Sabahın 7 buçuğunda ayakta hemde. Dükkanı açıyor ekmeğinin peşinde
@ismimisöylemesem_ ahh gınalı kuzummm 🥺 kiyamam. 1 mayis demez gider it gibi calisir gene 😔😪
Hafta sonusu bile yok bu çocuğun
@ismimisöylemesem_ eee evlense bu gizli kızcağız hangi arada öpecek çocuğu ama 🤷♀️. Bu garibime de yazik 🥺🥹
Öpemeyecek 🥹 ahhhh ne büyük dert ya rabbbb
@ismimisöylemesem_ aaamaaan bize ne ayol boswer 😎 şurada iki saattir kendimizi paraladık, mürvvetlerini göreceğiz diye... ama olmuyorsa da olmuyor işte sekerim. boş ver zorlamayla olmaz yani. biz mi ellerinden tutup gerdeye sokacaz 😝
O kadar değil aaaaaa olmaz yok yok ben utanırım 🫣
@ismimisöylemesem_ bırak bırak ne halleri varsa görsünler😏😏
Dağılalım 😁😁
@ismimisöylemesem_ daaaalalım da pazar günü hali yikicazz kiz unutma🤪 kovanı sungerini al gel takilirizz 🫧🧼
Sen bi çaldır gelmezsem ne olayım 🙂↔️😅🌸
@ismimisöylemesem_ hadi bakalim sozu kaptik.😉🤣
Hadi yarin ola hayrola bakalim.✨️🎈🎈
💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻
Valla öyle güzel uyumuşum arkamda iki tane dağ gibi kale olunca, gizli ancak avucunu öper
Tamam öperim
Tühhh, gene everemedik.. basimiza kaldi bu 😆😅
Bu fotoğraftan sonra evrime inanıyorum
Hayvan çok güzel
Tayyibe benziyor
Ayy çok tatlı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 😄 Bu ne karizma böyle ya, resmen “pazartesi sabahı ben” ifadesi taşıyor suratında 😂 Gerçekten de insan mimiklerine çok benziyor, evrim tartışmalarını gördükçe bu tip fotoğraflar daha da komik geliyor. Sanki ceketini çıkarıp “neyse hoş geldin” deyip çay ikram edecek gibi durmuyor mu? 🐒🫶🏻
Hayvanların esir ve hapis olduğu yerlere gidilmemeli