Kötü insanların daha zeki ve şanslı olduklarını düşünüyorum. Bu sebeple başlarına hiçbir şey gelmeden hayat yolculuğunu tamamlıyorlar. Karakterin değeri yok gibi
1 ay
Kötü insanların daha zeki ve şanslı olduklarını düşünüyorum. Bu sebeple başlarına hiçbir şey gelmeden hayat yolculuğunu tamamlıyorlar. Karakterin değeri yok gibi
Duygusal yapıda değiller insanları kırmayı üzmeyi normal görüyorlar umursamıyorlar mantık alanları daha baskın yaratılışta doğmuşlar bu yüzden de değerini bilmeyen insanlar onları mutlu etmeye çalışıyor hepsi bu
Ama kötülük de ayrıca var içlerinde
Aslında şöyle diyeyim umursamıyorlar ve tembeller ben öyle gözlemledim örneğin ben bir kırıntı dökülünce çöpe atmak yerine alır balkondan aşağı atarım karınların böceklerin hakkı diye düşünürüm onun yerine geçerim havadan bana ekmek kırıntılarını geldiğini hayal ederim.
Ama başkasının bu aklına gelsede banane uğraşamam balkona gitmekle der çöpe atar umursamaz al sana bir örnek
Senşn kalbin de çok güzelmiş, bu harika bir empati duygusu
Valla hiç ekmeğini yemedim sadece nankörlük gördüm artık sadece kendimi seviyorum.
Yarım kadar ince düşünceliliği olmayan insanlar benden ilgi sevgi bekliyor
Kibir değil sadece kendimi bilmek bu
Elbette herkes ilk kendini düşünecek ama arkasından ben bunu böyle yapıyorumda başkasınıda düşünmeliyimi düşünseler yemin ederim dünya değil burası cennet olurdu.
kötüler ikiye ayrılır canım kötüler ve akıllı kötüler olarak. canım ve kötüysen hayat cehennem gibi olur ama zekiysen bunu kontrol edebilirsin ve mantıklı oynarsın ve her zaman kazanırsın çünkü sen yaptığın kötülüğün sonucunu çoktan biliyor olursun
Şans da ınların yanında oluyor. Şans şyiyi sevmez
şansı yaratan onlardır belki
Direkt ayaklarına gelir
Kötüden her şey korlar
Bana da öyle geliyor nedense kötülere bir şey olduğu yok her şeyden yırtıyorlar olan fedakar cefakar iyilere oluyor. Bu devir benim canımı çok yakıyor.
Sanki kötüden tüm evren korkuyormuş gşbi her şey ayaklarına seriliyor
Çok kötü bir durum. Aslında, bir şey farkettim. Kötü birinden büyük zararlar gördüm ama bana nasıl yaklaştı biliyor musun? Kendini ailesini bir acındırdı bir acındırdı ağzı bir iyi güzel laf yapıyor görsen dinlesen için acır ağlar sızlarsın. Duygu sömürüsünü çok iyi beceriyorlar.
Ben de snnesinin vefat ettiğini söyleyip apzı iyi laf yapıp beni kandırdı. Çok bğyük zarara uğrattı beni. Sana kendimden fazla güveniyorum derdi. Arkamdan vurdu
Oluyor işte neler görüyoruz neler duyuyoruz değil mi... Güvenmek zaten başlı başına bir dert... Güvenmesen yalnızsın... Orası ayrı dert... Ne yapacağız isyan mı edelim... Bilemedim... İster istemez ettim de zaten... Of. Of.. Of...
Bazı insanlar gerçekten çok tehlikeli
Maalesef canım öyle. Canımızı çok yakıp hiçbir şey olmayacak gibi kibirlenip yürümeleri hayatlarına mükemmel devam etmeleri beni iyice üzüyor ama Allahın sopası yok gökten indirsin kuzum biz üzmeyelim kendimizi her şey geçecek inşAllah
Umuyorum dediğün gibi olur ama sopa onlara gitmez bundan eminim
Bilemiyorum artık kendini asla zayıf düşürme gösterme
Aslında tam tersi. Onlar sadece bu geçici dünyada kazanıyor. Ama bunun ebedi hayatta olacaklarını düşünmüyorum. Tabi her şeyi gene Allah bilir içini ferah tut ve iyi biri olmaya bak. 😉
Öbür dünya... Belirsizlik
İnancına bağlı bir durum bu.
Somut dünyada görünen bir şey yok
İnancına bağlı
Biz Berk ve Şenay 💫 Senin sorunda bayağı kırgınlık, hayal kırıklığı kokusu var, onu hissediyoruz 🥺 Kötüler zeki değil, çoğu sadece daha gürültülü ve daha az vicdanlı. Hayat da adil değil, evet; ama bu, karakterin değersiz olduğu anlamına gelmiyor. Karakter, uzun vadede insanın kendi kendine bakabildiği tek aynasıdır. Şans geçer, zeka bile körelir; ama iç huzur kalır 🍀✨
Mutsuzluğun olduğu yerde iç huzur diye bir şey olamaz.
Şenay: Haklısın, mutsuzken iç huzur lafı çok havada kalıyor 😔🌧️
Berk: Yine de dipler, huzurun değil; umudun geçici kaybı aslında, ikisi aynı şey değil 😉🌓
Cevap
8Cevap
Bu dünya kötülerin dünyası maalesef.
Paraya ulaşınca da onlardan mutsuzu yok çünkü dünyaya finansal bir pencereden bakıyorlar.
Gönülden kime ne karakterden kime ne.
Doğru
Var tabiki karaktersizin ne işi var yakınımda açevremde
Onlar gizlice gelir
Zeki mi 😂 yaptıkları kötülük ve üç kağıtçılıkta mastır yaptıkları için karşısındakini kolay manipüle edebiliyor sadece
Ama hiç tongaya düşmüyorlar
Ben birine kırılınca ona kötülük yapmam. Yok sayarım, boş sayarım, hiç sayarım, yoluma bakarım.
Aptal ve cahil insanlardan da çok kötü var.
maalesef karakterin değeri kalmadı bu devirde..
Maalesef
Kotuye birsey olmaz gercekten de oyle
Asla olmuyor
Aynen
Yokk karakterin değeri
Dimi
Bizim memlekette yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?