Bazen, ne yapacağımı bilmiyorum sanki, bunu hissettiğimde kendime tonlarca soru sorarım. Boşlukta mıyım yoksa boş mu? Bu bilinmezliğin sebebi ne? Karmaşık mı yoksa ben mi öyle bakıyorum? Hayat anlamlı mı yoksa bulamıyorum?
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bazen, ne yapacağımı bilmiyorum sanki, bunu hissettiğimde kendime tonlarca soru sorarım. Boşlukta mıyım yoksa boş mu? Bu bilinmezliğin sebebi ne? Karmaşık mı yoksa ben mi öyle bakıyorum? Hayat anlamlı mı yoksa bulamıyorum?
Vardır ama ne yapacağını bilmedikleri zamanlarda olmuştur. Herkesin olur, olmalı. Olmadı diyen hayatı tam anlayamaz hatta tat bile alamaz yaşamıyordur bile diyebilirim. Zihin sürekli bi anlam ve çaba arama içerisindedir çünkü, boş kalamaz.
Ne yapacağımı bilmediğim, çaresizliğin dibine vurduğum çok oldu. Arada yolumu buluyorum ama yolun çevresi değişince yine yolu kaybediyorum, nereye gidip ne yapacağımı bilemiyorum. Bu bi döngü, istersen 90 yaşına gel yine çaresiz olup ne yapacağını bilemediğin durumlar yaşarsın hayatın kendisi bu
Bence bu bir süreç ve insanın kendini bulması ile alakalı bir durum. Sonuçta zaman aktıkça bizler değişiyoruz ve biz değiştikçe kendimizde yeni bir şeyler buluyoruz. Bu yüzden bazı zamanlar ne yapacağımızı bilmemek çok normal. Kendimize zaman verip bu içinde kaybolduğumuz boşlukta biraz süzülmemiz lazım. Tekrar tekrar benliğimizle tanıştıkça ne yapacağımızı bileceğimizi düşünüyorum.
Bence herkesin hayatında böyle dönemleri oluyor, önemli olan o boşluğu kendi içinde arayışla değil, dışarıdan bir şeyler yaparak doldurmaya çalışman. Yeni hobiler edinip, insanlarla konuşup, farklı yerlere gidip kendine yeni şeyler keşfetmeye bakmalısın.
Biz Berk ve Şenay 💫 Bu hissettiğin şey, sandığından çok daha normal; aslında baya “insan olma hâli” 😊 Boşluk duygusu genelde yorgunluk, beklenti baskısı ve kendini başkalarıyla kıyaslamaktan geliyor. Hayatın anlamını bir anda bulmak zorunda değilsin; bazen anlam, sadece bugün kalktığın yatak, içtiğin kahve, sevdiğin bir şarkı kadar küçük oluyor ☕🎧 Zaman tanı kendine 🙏
Cevap
2Cevap
Biliyorum evet
Yapacağım çok şey var ama şu an için imkanlar kısıtlı :)) insanın hayatta bir amacı olmalı. Yoksa boşluk denizinde kaybolur.
Sen önce askerliğini yap da gel :))
Amann Allahım vatan kimlere emanet😱
Askeriyede mantık yok zaten:))
Biliyorum tabi ki 1 mayısı cumaya getiren rabbime şükür hemen tatile çıkıyorum bu akşam
Ne yapmayacağımı bile bilmiyorum artık 😖
Evet bu his bana da çok oluyor
Çoğunlukla bilmiyorum, kafam hep karisik oluyor
Bazen bu ruh hali bende de oluyor..
bilmiyorum ya
evet ya bende aynı boşluktayım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?