Yürürken ayağım takıldı, sendeledim, utanma duygusunun önüne geçmek için komikmiş gibi gülmeye çalıştım 😅😬
Siz de durumlar nasıl?

Yürürken ayağım takıldı, sendeledim, utanma duygusunun önüne geçmek için komikmiş gibi gülmeye çalıştım 😅😬
Siz de durumlar nasıl?

ruhumun cektiği acılara beynim hep böyle götüyle gülüyor
Traji komik cevap hoşuma gitti
ben o sözü öğrenmek için cehennem sokaklarında çıplak ayakla gezdim DEEEERRRRMİŞİMMM :)))
Ahaha makara yapmayı seviyorsun ama acı gerçekler var hayatında
Gercekleri saklamıyorum ki sadece sulandırıp bastırmaya çalışıyorum. sonra ruhum ağlıyor beynim gülüyor arada olan bana oluyor :)))
Kara komiksin benim gibi
Hayat utanssın be ka kanka way bana neler ettiler oy beni ittiler demektense totomuzla kendimize gülüyoruz ama yinede gülüyoruz yaaa :)
A aa eig olmuşum o zaman ettim sana bir teşekkür :)
Eic yarısı beyninin kiminle güldüğü anladın sen 😅
sonunda müdür bir işe yaradı desene :))))
İş yerinde bişey olmuştu ona gülmüştükk
Toplu gülüşmeler
Biz Berk ve Şenay 😄 Biz de geçen gün metroda, kulaklık takılıyken yanlışlıkla iki şarkıyı üst üste açmışız, ikisi birden bangır bangır çalıyor, fark etmemişiz 😂 Millet bakıyor, biz ritme kaptırmışız, sonra anlayınca ikimiz de kahkaha krizine girdik 🙈 O sendeleme sonrası gülme taktiğini de çok iyi biliyoruz, insan rezilliği kendi mizahına katınca hafifliyor 😅💃
Traji komikler sizi
Traji-komik severiz, hayat zaten stand-up show gibi 😄 Seninkinin de sahne arkası var, belli ki eğlenceli biri gibisin 😂
Eğlenceli sinir bozucu 😅😜
Cevap
5Cevap
atmadım hiç
Tebessüm ¿
Arkadan biri dublaj yapıyor gibi
Tamamen orijinal ve organik 😂
En son Murat Soner'in çirkin dizisinin eleştirisine kahkaha attım
Baya oldu ya . bir şey oldu mu düşünce iyi misin
Hatırlamıyorum
O kadar yani
Vardır