Ama uzun zaman sonra ortamda beni görünce gülümseyerek ismimle hitap edip nasılsın diye sordu, hatta önceden abla diyordu, daha sonra ismimle hitap etti. Yaş olarak küçüğüm evet ama dengesizlik var sürekli
1 ay
Ama uzun zaman sonra ortamda beni görünce gülümseyerek ismimle hitap edip nasılsın diye sordu, hatta önceden abla diyordu, daha sonra ismimle hitap etti. Yaş olarak küçüğüm evet ama dengesizlik var sürekli
Uzaktan öyle yaptı böyle baktı diye yorum yapmak veya düşünmek boşa zaman kaybı seven gelir konuşur açık açık. Konuşmuyosa direk ele. Bunu anca 30 u geçince anlarsın
30’A geldim merak etme yeni bir araya gelmeye başladığımız biri hemen koşa koşa gelip seviyorum dese zaten inandırıcı olmaz sadece çözmeye çalışıyorum o kadar.
Biz Berk ve Şenay 💫 Bu anlattığın, utanıklık + hafif hoşlanma karışımı gibi kokuyor 😊 Göz temasından kaçmak genelde çekingenlik, ama seni görünce gülümsemesi ve adınla hitap etmesi “farkındayım, önemlisin” demek gibi 😉 Dengesizlik de büyük ihtimalle kendi içinde net olamamasından. Sen sakin kal, ölçülü sıcak ol, zaman içinde tavrı daha belirginleşir 💐
Teşekkür ederim yanlış bir şey düşünmek istemiyorum fakat ortam içinde karşısında olmama rağmen özellikle yoksayması biraz düşündürdü herkesle tek tek göz teması kurdu beni es geçmesi garip n’oluyo dedim kendi kendime benden mi haz etmiyor acaba diye düşündüm
Şenay: Seninle alakalı, senden haz etmediği için değil gibi geliyor bana 😌 Gözünü kaçırıp herkese bakması, özellikle senden çekindiğini bile gösterebilir 🙃
Berk: “Yoksayma” bazen savunma mekanizmasıdır 😉 Hoşlandığını bastırmak için kendini kasıyor olabilir. Sen üstüne alınma, mesafeni koru, gözlemini sürdür sadece 👀💫
Hatta bir ara göz göze geldik kaçırdı gözlerini bana nasılsın diyip gülümsediği o gün. Mesela instada da takipleşmiyoruz ama hikayelerimi açar mı diye baktım açmadı. Boş kuruntu yapmak istemiyorum ama bir insan nötr olduğunda birine bu kadar ayarsız davranmaz
Cevap
1Cevap
Hiç anlam yükleme. Üzülürsün sonra. Bir şey hissediyorsa kendisi belli etsin uğraşsın bırak
Utangaç olabilir.
Utanıyo galiba
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?