İş yerinde hoşuma giden biri var ve biri demiş ki, kıza sana yürüyor demiş, o da iş yerinde kimse olmaz, yüz yüze bakıyoruz demiş. Hissi olduğunu biliyor, gelelim soruya ama bana şakalaşması var, soğuk değil, güzel söz söyleyince mutlu oluyor, tamamen duvar niye örmez, bu mantıken uzak tutması lazım değil mi..
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Ben de oğlak burcuyum kız sana duvar örse aranızda bir şey kalmamasından korkuyor
Ama istemiyorum işyerinde kimseyle demiş sence dediği ve yaptığı mantıklı mı yani tamamen arkadaş olarak görse beni ya bunun hissi var ben istemiyorum mesafeli olayım demezmisin mesela sen nasıl yapardin
Bende bunu anlamıyorum işte
İş yerinde laf söz olmaktan korkuyor sadece ama sana karşı da boş değil napsın
Bir de ayrılınca yüz yüze geliceksiniz bunu istemiyor ama hoşlantısına da engel olmak istemiyor
Arkadaş olaraktan kırmak istemiyor olabilir mi mantıksız gibi ama 😅 bizim sonumuz ne olacak 🤣
Valla kırılması çokta umurumuzda olmaz koyarız duvarımızı bakarız önümüze kız boş değil söyliyim😂
🤣🤣 peki mesaj konusun da çok zayıf yani mesaj felan atmaz hikaye atarim bişey yazssin diye yazmaz buna bir şey diyebilecen mi
Ben de öyleyim sevgimden gebersem de asla ilk adımı atmam mesaj atmam şaşırma yani yapısı budur
Anladım ben nasıl davraniyim peki ilerisi için olur mu işyerinde bilmiyorum ama tavsiyen var mi hissi bana varda eğer net bilmiyorum da
Hissi var mı yok mu anlaman için onun sinir olduğu bir şeyi keşfet ama ileri gitmeden onu yap eğer sinirlenmezse söyle bana tavsiye vericem 😂
Ya bazen mesafe va bazen karşıdan geçerken nanik felan yapar korkutmaya çalışır hissim olduğunu da biliyor ben demedmde biri demiş soğuk yapsana işte madem olmaz işyerinde kimseyle niye diyorsun acaba beni dalgaya almasın bu 🤣🤣
Mesela geçen gün nereye gidecektim istediğin bir şey var mı dedim Yok çok teşekkür ederim dedi böyle gülerek ama ben bir şey aldım geldim ondan sonra çok mutlu oldum ya dedim çok teşekkür ederim yani bunu yapmanız normal mi yani sen yapar mıydın mesela bana karşı bir şey hissetmesen
Çok iyi iltifat yapıyorsun nasıl evlenmedin dei bı ara sana birini bulalım felan dedi teyze kızı olmazmi dedi sorup durdu kafa sakat 🤣🤣🤣
Masası no dağıttım sevmiyor onu sinirlendi yapma şunu ya dedi tavsiye ver 🤣🤣
Şimdi işler değişti bana kalırsa senin hissini biliyor diye biraz dalgaya alıyor takılıyor yani seninle amacı sevgili olmak bir şeyler yaşansın değilde flört etmeye okey 😂
Senin ilgin hoşuna gidiyor
Sinirlendi diye mi dedin bunu 🤣 sinirlenmeseydi ne olurdu 🤣
Ya hissi var mı dalga mı arkadaş mi valla bu oğlaklar sıkıntı hissin yoksa soğuk ol ya da sıcak oldun niye kafamı karıştırıyon
Ama tamamen arkadaş olarak görmüyor gibi
Ben bı adım atsam mi ki kaçar mı kaçacak olsa ilgim olduğunu bildiği halde böyle yani hissi var mı anlayamadım valla
Oğlak kadni biraz garip ya ama sevmese hissi olmasa buz gibi olurd diye düşünüyorum
Teyze kızı muhabbetinde hissmin olduğunu bilmiyordu
Aslında bana yardımcı iyi olursun sen mantıklısın ama mesaj atman lazim bana ben atamıyorum 🫣
Seviye yüksek değil diyor sana mesaj atacağım zaman 🤣🤣