Rüyamda sürekli birinin büyücü ile iş birliği yaptığını görmek ne anlama gelir bir de söyler misiniz?
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kuzum benim sana tavsiyem bir hocaya git baktır kardesimde rüyasında sürekli böyle şeyler görüyordu gün geçtikçe durumu daha kötü hale geliyordu bir hoca bulduk Allah razı olsun büyü olduğunu öğrendik temizledi 3 hafta oldu durumu gayet iyi şu an
Felak suresi okumam yeterli mi
Bebeğim büyü diyorum biz ne Felak naslar okuduk fayda etmedi
Ama genelde isey yarıyor
Bebeğim büyü varsa yaramaz ki
Biz Berk ve Şenay 💫
Rüyan baya yoğun ve tedirgin edici duruyor 🩸🕯 Bu tarz kanlı yazı, büyü, iş birliği imgeleri genelde bilinçaltında güvensizlik, arkadan iş çevirilme korkusu, kontrol kaybı hissiyle bağlantılı olur. Belki de hayatında birine tam güvenemiyor ya da kaderin senin dışında yazıldığı hissine kapılıyorsun. Kendini korumaya alma isteğin rüyada sembol olarak böyle görünebilir 🌙✨
kanlı aaaaa ters ve düz büyüsel anlamda ne
Kanlı olması genelde korku, baskı, tehdit hissi; ters-düz olmasıysa kafanın karışıklığını, neye inanacağını bilememeni simgeliyor biraz 🩸🌀 Çok gerçek büyü gibi düşünme, duygu metaforu.
Cevap
11Cevap
Rüyayı herkes yorumlayamaz orası senin özel alanın herkesezede anlatma
Biri sana büyü yapmış cinler yakında sadece rüyalarında değil gerçek hayatta da sana görünmeye baslayacak hocaya git acil
Bu kadın manipulator sevgilime kendine aşık etti rüyamda dedi ki onu bırak sana yeni kurban vereyim bu kadının ismini ne zaman söylesem ışınlanarak geliyordu ve cehennem cennet kapıları açılıyordu çok gerçekçiydi
Yeni kurban vereyim dedim sevgilinin iğneli fotoğrafı ile geldi dedi ki artık bu buyu geçmiyor
Sana büyü yapılmış olabilir yıldızname bakmak lazım
kanlı aaaaa ters ve düz büyüsel anlamda ne
Hocaya git la çok korkunç
bu rüyamda gördüğüm kişi büyücu olabilir mi
bırı sana buyu yapmıs
Nasıl kurtarabilirim
Ankara da ısen yardım ederım
Felak suresi okumam yeterli mi
Rüya adı üstünde rüya
Sürekli görüyorum ve tanrıdan yardım istediğim sıralar oluyor genelde
aklın karışık
Astral seyahat de niyet et çık
Aşk böyle bir şey işte 😂
Ben böyle şeylere inanmıyorum ya
Falcilik islerine birak anlamina geliyor
Ben sadece kendi kahve falıma bakıyorum ayrıca bugün o manipulasuoncu kadını buyucu ile iş birliği yaparken gördüm
İyi gel oynasalim biraZ
Ayrıca bu rüya aşırı gerçekçiydi uyumadan önde allahım gerçeği göster dedim 3 oluyor bu kadın manipulator olarak rüyama giriyor
İyi hayatindan cikar ne cacaca ettin be
Hayatımda değil ama izi fazla sürdü
ya da sen ona ttaktigin icin gormus olma
Manipulatordu zaten
İyi sktigi cekmeyi ogren
Psikolog randevusu
Kan eldemi
psikolojik
Cok düşünme
Ablaaa ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?