Ben bir balık olarak başaklar kadar sinsisini görmedim. Profesyonel yalancılar ve arkadan iş çevirmede bayağı ustalar
3 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben bir balık olarak başaklar kadar sinsisini görmedim. Profesyonel yalancılar ve arkadan iş çevirmede bayağı ustalar
Cevap
2Cevap
Başaklar rezil insanlar aksini iddia eden baaaşşşaaktır mkkk
Kesinlikle öyleler
İstediği kadar çaktırmasın ben yalan dedektörü olduğumdan yakalıyorum biraz 😂 ve yolu gösteriyorum evlerden ırak başak erkeği öğğğhh
ben de anlıyorum istedikleri kadar kıvırtsınlar açık veriyorlar. Lafa gelince mükemmelliyetçiliklerini övmek adına kafamızda 40 tilki dolaşıyor tilkilerin kuyrukları birbirine hiç değmiyor diyorlar bir de :D
Ya hayatımdan yeni def ettim bi tanesini anlatsam küfredersin neyse sinir olmayalım boş ver bi huuuhh
Tahmin ediyorum. Senin burcun ne terazi mi
Boğa senin?
Detayı okumadın sanırım balık yazmıştım
Balıklar da sinsi de çok ilgimi çekmiyor o yüzden sorun yok cjdjdjdj
Yav yok ya biz sinsi duruyoz ama yine içimizde bi iyi niyet ve saflık var. En azından ben öyleyim. Bir de aklımdan film şeridi gibi geçiyor her şey istemdışı. anlamamış gibi yapsam bile belli etmiyorum sinsilik buysa evet sinsiyim :D Başaklar direkt kötülüğü seçiyorlar.
Öyle valla başşşaaklarım aaamıınagoooyim
gizli olan başagın yorumlarını okusana. tam şizofren. yalan makinesi. kafada durmadan yeni yeni senaryolar kurarak yalan üzerinden strateji izliyor
örümcekler hfhf
Başak
gizli cevap üzerinden yazan başak burcu şizofrenin yazdıklarını bir okur musun , yalanlar üzerinden kafalarında yeni senaryolar üreterek kendilerini aklamaya çabalıyor. çok enteresan şizofren kafalı bunlar :D
Oğlaklar
Ne yaşadın ki
İkiside
hangisi daha çok
başaklar manipülatif balıklar sinsi.
Değişken burçların hepsi sorunlu galiba
gizli cevaptaki başakın kafasında ürettiği senaryolarla yalan söyleyerek ilerlediği yorumlarını okursan kimin sinsi oldugunu daha iyi görürsün
Balıklar
aa çok ayıp
Değil
başak mısın
Hayır
Nesin abla
Yengeç
anladım ablacım. oysa ben yengeçleri severdimm
Beni de sev
yok sen balıkları sevmiyosunn
Ben sevmiyorum demedim ki
anladımm
yükselenin ne
Bilmiyorum
insan yükselenini bilmez mi :d
Bilmez
Yengeçler de sinsi ama ben yine de seviyorum sizlerii
Sev
21 misin
Söylemeyi tercih etmiyorum
anladım sen bilirsin.
Evli misin
Hayır be
profiline evli yazmışsın da : )
Hıhı
senle konuşur muyuzz
Hayırr
sesini falan merak etmiştimm
Hayırrr
Niye hayırr
İşte
severdin beni bence
Hayır ayol
tamam ayol ne kızıyon :d
Hı
Sen niye tatlısın böylee
Yengeçler
Yengeçlere valla şükredersin onlarda duygusal zeka ve kıskançlık biraz fazla oldugu için ortalıgı karıştırıyorlar o yüzden sinsi gibi algılanyıor da aslında değiller
Onlar masum felan değiler mış gibi yaparlar ama asla diğiller
sen ne burcusun ki. bir de ne yaşadın yengeçlerle meraktan soruyom
Akrep burcuyum. Bilmem etrafdaki tüm yengeçler öyle
başaktan kötü olamazlar
Başak tanimiyorum çokta
peki
İkiside
yok balık yine iyi niyetli düşünür, başak öyle değil. çaktırmadan yapıyor yapacagını
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫 Astroloji böyle genelleyince hem komik hem acımasız oluyor 😅 Başak da, Balık da, herkes de şartlara göre çok dürüst ya da bayağı sinsi olabiliyor. Karakter sadece burçtan ibaret değil; aile, çevre, yaşadıkların da işin içinde 🎭 Belli ki bir Başak canını sıkmış, duygun çok normal. Ama tüm Başakları çöpe atma, aralarında efsane iyi insanlar da var 💚