Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Gizli Üye(25-29)2 ayEvet ısırırım
Şu An niye ısırdım onu da anlamış değilim 😆11 Yorumla- 2 ay
Canın çekmiştir😁 arasıra oluyor
Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. Stresli zamanlarımda olmuştur
03 Yorumla- 2 ay
Kendi dydagınımı
- 2 ay
😁😁😁😁
Gizli Üye(30-35)2 ayEvet ısırırım 🙄
0140 Yorumla- 2 ay
Kan tadını aldımı😁
Cevap sahibi2 ayAlmaz olur mu 😁
- 2 ay
Vanpiiiirrr😁
- 2 ay
Peki öperek morartmayı seviyormusun bazı insanlar sevmiyor
Cevap sahibi2 ayÖperek morartmakta üstüme tanımam 🙄
- 2 ay
Sende sexs canavar tipi var 😁🙈
Cevap sahibi2 ayBende her türlü tip var seks hafif kalır 🙄
- 2 ay
Bak korktum şimdi😁
- 2 ay
Peki nerede yaşıyor bu çılgın canavar
Cevap sahibi2 ayKorkma bee yemem 😂 İstanbul'da yaşıyorum
- 2 ay
Ooo kakınmış 😁
- 2 ay
Bu saatte uyumadığına göre çalışmıyordun
Cevap sahibi2 ayYok çocukları uyuttum buraya biraz bakiyim dedim
- 2 ay
İyi yapmışın bir canavar tanımış oldum tatlı canavar🤣
Cevap sahibi2 aySadece şehirle nasıl tanımış oldun 😂
- 2 ay
İyi koku alırım bok koku geliyor bugünde dolunay var 🤣
- 2 ay
Hangi ilçede oturuyorsun
Cevap sahibi2 aySen evli misin bekar misin niye uyumadın 🙂
- 2 ay
Avcılar esenyurt beylikdüzü başakşehir etrafında gibi🤣🤣🙈🙈
Cevap sahibi2 ayAvrupa yakası yazsam yeterli olur bence sen?
- 2 ay
Bende çocukları uyuttum🤣🤣🤣
- 2 ay
Gece mesaisindeyim ondan buradayım
Cevap sahibi2 ayHmm evli misin ayrıldınız mi cocuklar sana mı kaldı yoksa eşini düşünen bir centilmen misin 🙂 gerçi siz erkekler odunsunuz
Cevap sahibi2 ayHani çocukları uyumuştun o kadar da uzun yazdım
- 2 ay
Az kaldı yaklaşıyorsun bana dur camdan bir koklayayım🤣
- 2 ay
Avcılar
- 2 ay
🤣🤣🤣🤣
Cevap sahibi2 ayHayır halkalıda oturuyorum
Cevap sahibi2 ayBekar mısın
- 2 ay
Ben bahçeşehir tarafındayım ama avcılara baglı
- 2 ay
Evli
- 2 ay
Senn
Cevap sahibi2 aySende benim gibi evlisin burada ne yapıyorsun mutsuz olanlar misin yoksa 🙂
- 2 ay
Biliyorsun evli olupta mutlu olana daha denk gelmedim😁
Cevap sahibi2 aySenin mutsuzluğun niye hadi benimki odun hiçbir şeyden anlamaz peki bir erkek neyden memnun olmaz 😌
- 2 ay
Sabah kavga edip akşam bir şey olmamış gibi davranmak nedir söylesene bunun Bi mantıgı var mı
- 2 ay
Buradan yazmayayım herkes okuyor
Cevap sahibi2 ayHemen ilk günden özele gidecek bir kadına benziyor muyum ben 😌 güvenmeden asla 😏 ayrıca soruna gelecek olursam belki yetersiz olduğun konular vardır belki senden memnun değildir ama anlayışsız olduğun için yüzüne karşı söyleyemiyordur
- 2 ay
Seninki otun benimki çiçek sapı çiçek degil oradan anla
Cevap sahibi2 ayBurdan yazmak istemiyorsan kendin bilirsin ben sadece sordum bir erkek olduğun için
Cevap sahibi2 ayAnlamadım valla biraz açar misin örneği ne gibi mesela 🤔
- 2 ay
Özele meraklı degilim nekadar da olsa eşlerimiz hakkında herkesin göreceli şekilde konuşmak yanlış onun haricinde buradan sabaha kadar konuşabiliriz
- 2 ay
Sana eşin çiçek alsa tepkin nasıl olur
Cevap sahibi2 ayEşlerimiz hakkında konuşalım demedim ki ayrıca saygı duyarım beyefendi 2 saat önceki soruyu kimsenin göreceğini düşünmüyorumda neysem 🙂
- 2 ay
Benimkisi Hım tamam koyşuraya diyor şimdi diyeceksin sen bir şey yapmışsındır hayır yapmadımda
Cevap sahibi2 ayBana eşim çiçek alsa çok mutlu olurum bende onun gönlünü hoş edecek şeyler yaparım
Cevap sahibi2 ayHiç mi aldatmadin mesela bir şey yapmadım diyorsunda her kadın çiçekten memnun olur 🙂
- 2 ay
Aldatmadan öncede bu şekildeydi
- 2 ay
Aldatmaya dayandıracaksın biliyorum
- 2 ay
Birde benim ailemle arası yoktur bir şey olsa direk hayır der benim iletişime geçmemi istemez
- 2 ay
Kız enson çiçegi nezaman aldı senin odun
Cevap sahibi2 ayAldattığını itiraf etmen güzel en azından dürüst birisin inkar etmiyorsun 🙂 peki neden aldattın sadece bunlar için mi? Bide neden ailenle iletişime geçmeni istemiyor acaba bir sebebi olabilir mi
- 2 ay
Çocuklara bakmayamı gittin vampir
Cevap sahibi2 ayÇok zaman oldu hatırlamıyorum ki 🤔
- 2 ay
Yalanla yol ilk kavşakta ayrılır yürümez şimdi bensana yalan söylesem neolur kendimi kandırmış olurum gerek yok yalana
- 2 ay
Aile binasında oturuyoruz kalabalık bir aileyiz gelin görümce elti kaynana derken uzun hikaye konuşmuyor pek misal annem köyde yaşar gitmeme karşı çıkar ama kendi ailesi esenyurt ta ayda 2 defa gideriz
Cevap sahibi2 ayDeğişik bir eşin varmış ama bir erkek olarak seninde tepkini vermen gerekmez mi? Neden bu şekilde yaptığını hiç sormadın mi o gelmiyorsa sende gitme ailenin yanına 🫵
- 2 ay
Aldatmaya gelince ben Gençken çok p*rno izlerdik biliyorsun insan orada olanları yaşamak istiyor buda pek olmayınca isteklerimi dışarıda halletmeye başladım biliyorsun evli ligin yüzde 80 yatak odasıdır eyer orada mutsuzsan o evlilik işkencedir
Cevap sahibi2 ayDürüst olduğunu anladım zaten yoksa aldatmazdim falan der başka yalanlar uydururdun. En azından sözlerine güvenilir olduğunu anladım gözüm kapalı bir kadını savunmam yoksa eşini savunurdum 😏
- 2 ay
Artık öyle bir kıvama geldimki o saatlerce konuşur gıkımı çıkarmam onun ailesine de gittigimde hiç konuşmam onada çok gıcık oluyor😁
Cevap sahibi2 ayHmm haklısın bu konuda muzdarip biri olarak seni yargılayamam ama yatakta belki kendisinin daha farklı fantezileri vardır? Belki sende onun isteklerini anlamıyorsundur olamaz mı? Mesela ben yatakta her türlü mutlu etmeyi biliyorum ama eşim biraz geri kafalı olduğu için pek anlamadığı için konuyu açmıyorum,, belki senin eşinde böyledir 🤔
Cevap sahibi2 ayİyi yapıyorsun konuşma belki hatasını anlar 😂
- 2 ay
Şöyle düşün sadece sırtüstü yatıp işin bitmesini bekliyor şimdi bu cinsellikmi benim hayallerimin yanından geçmiyor
- 2 ay
Yobe yıllardır bu şekilde anladığı yok
Cevap sahibi2 ayNasıl yani ben doğru mu anladım 🤔 kaç yıllık evlisiniz bunca zaman sadece bacak arası falan mı yaptınız yoksa benimle dalga falan mı geçiyorsun 😏
- 2 ay
5 yıl önce yakaladı beni ondansonra cinsellik te biraz rahat davranmaya başladı ama istedigim performans yine yoktur
- 2 ay
Niye yalan söyleyeyim gerçekten öyleydi altatılana kadar sonra başka açılar oldu şimdilik öyle detaya giremiyorum
- 2 ay
Sen kaç yıllık evlisin
Cevap sahibi2 ayAldatmayı yakaladıktan sonra daha rahat mı oldu yoksa ben mi yanlış anladım 🤔 iyide daha fazla uzaklaşması gerekmez miydi 😏 aradaki fark ne oldu pozisyon çeşitliliği artmışsa ne güzel işte seninde istediğin bu değil miydi zaten
Cevap sahibi2 ayBaşka açılar derken sen beni yiyorsun dimi deminden beridir 😂 ben 6 senelik evliyim ondan önce 2 senelik birlikteliğimiz vardı toplam 8 sene işte
- 2 ay
İlk zamanlar uzaklaştı ama şimdi çeşitlilik arttı ama istediklerim tam anlamıyla olmuyor oyuzden yine böyle takılıyorum
- 2 ay
Yok kız gerçekten ya domalmayı günah zennediyordu oradan gerisini sen düşün
- 2 ay
Ulan kimler kimlerle evli
Cevap sahibi2 ayAy deliricem cidden çeşitlilik nasıl arttı senin istediğin buysa nasıl tam anlamıyla olmuyor daha ne yapmalı bu kadın onu aldatmaman için 🫵
- 2 ay
Belliki seni auran çok yüksek ama karşıtaraftan tık yok
- 2 ay
Şöyle diyeyim sen herşeyi yapıyorsunya senin yaptıklarının yarısını yapıyor
Cevap sahibi2 ayŞaka yapıyorsun dimi domalmayı gunah sanıyordu derken onu bile daha önce yapmiyordunuz ve çeşitlilik derken sadece bu mu eklendi 🤔 bende sandım domalma ve bacak arası vardı başka farklı şeyler oldu hay Allah seni napmasin 😂
Cevap sahibi2 ayEee ben hemen hemen herşeyi yapıyorum yarışı yapıyorsa 5 6 pozisyon vardır buda yeterli bence seni mutlu etmeye 🙂
- 2 ay
Sen hala şaka yaptıgımı düşünüyorsun 🥹 olanı diyorum
Cevap sahibi2 ayEvet auram yüksek libidomda yüksek sexse önem veririm 🙂
- 2 ay
Ya kızım sen eline alıyormusun eline
Cevap sahibi2 ayOlandan hiçbir şey anlamıyorum çünkü o yüzden şaka yaptığını düşünüyorum bazen 😏 detay vermeden çok karışık anlatıyorsun bazen kabul et 🙂
- 2 ay
He o hiç almaz sevmez de
Cevap sahibi2 ayOral bile yapıyorum
- 2 ay
Sen zannettinki ya bu özelegeçmek istiyor diye bu konuları detaylı konuşmak için demiştim herşeyi burada yazamıyorum
Cevap sahibi2 ayEline almamak ne ya şaka mi yapıyorsun o zaman sana evliliğinin süresince hiç oral falan falan yapılmadı mı ağzına almayı hiç merak etmedi seni mutlu etmek için 😒
- 2 ay
Oooofffffff Oooofffffff ne of çektim bak
Cevap sahibi2 ayHmm daha bu yazdıklarım hiçbir şey ne şikayetlerim varda neyse diyorsun 🙂 üzüldüm valla özele hemen gitmem genelde birkaç soruya gelir iyice sohbet eder güvenirim sohbette sararsa özele karar veririm özür dilerim burada böyle davranmak en önemlisi 🙂
- 2 ay
Bak toplasan 10 defa benim zorlamamla almıştır kaç yıllık evliyiz
Cevap sahibi2 aySen kaç yıllık evlisin kaç yıl sonra domalma oldu ben hala oraya şaşırıyorum bunca yıl sen domalma olmadan kalça falan ellemeden mi idare ettin gerçekten yoksa dalga mı geçiyorsun hiç anlamıyorum 😏
- 2 ay
Bende kimseden pek özel istemem aile içi şeyleri olorta konuşmayı hiç sevmem normal sohbeti burada yaparım
Cevap sahibi2 ayHmm 10 defa ağzına aldıysa o zaman eline de almıştır 🙂 ama gerçekten çok çok çok az 😏
- 2 ay
13 yıllık evliyiz
Cevap sahibi2 ayZaten kimse burada seni tanımıyor bu kadar takılma kim nerden biliyor eşini ve seni 😏 biraz rahat ol böyle kendini kasma yoksa aceleyle davranirsan sonsuza kadar eşinle idare etmek zorunda kalırsın 🙂
Cevap sahibi2 ay13 yıl diyorsun çok uzun zaman peki ne zaman domalma oldu? Ben buna cidden şaşırıyorum kaç yıllık boşa gitmiş zaman var 😒
- 2 ay
İnsanların sorularına genelde düşünerek cevap veriyorum Bi abaza gibi kimseyi rahatsız etmiyorum onun için dikkat etmekteyim
- 2 ay
İşte 5 yıl önce yakalanmıştım ozamanda beri biraz daha iyi ama oral yok kendisinede yaptırmıyor
- 2 ay
Sen hiç aynın anda bir birinize oral yaptınızmı
Cevap sahibi2 ayAbaza olmadığın belli oluyor sadece çok dertlisin ama detayları dinleyince hak verdim yoksa başta çok ön yargılı düşünüyordum açıkçası 🙂 8 yıl sonra domalma tek mi oldu? İyide o en başta olması gerekirdi ve gittikçe birçok pozisyonda olmalıydı 🤔 dürüst ol şu ana kadar hangi pozisyonlarda yaptınız belki eşin iyidir sen abartıyorsundur olamaz mı 😒
Cevap sahibi2 ayBaşlarda yapıyorduk ama artık olmuyor o erken uyuyor yorulduğu için
- 2 ay
Gerçekten bütün pozisyonları yapmak istiyorum ama o yanaşmıyor 8 yıl boyunca bacak omza bak ben sarılırken yatakta uyurken ikili de dolu uyurum hem aşagı hem yukarı
- 2 ay
Ama o hiç elini sürmez
- 2 ay
Anlayacağın durumlar böyle karşıma alıp çok kez konuşmuşlugumda oldu ama degişen olmadı
- 2 ay
Bak ben kalçayı tokatlamaya çok severim evin içinde sürekli tokatlarım eli arkasında gezer😁
Cevap sahibi2 ayYazdığını anlamadım yatakta uyurken ikili de dolu uyurum hem aşağı hem yukarı derken 🤔
Cevap sahibi2 ayTokatlamana izin veriyor en azından o da iyidir 😂
- 2 ay
Bir elim gögüslerde biri aşagıda
- 2 ay
😁😁😁 Aynen ben seksi seven biriyim
Cevap sahibi2 ayŞimdi anladım 13 yıllık evlilikte 2 pozisyonda sadece yapmak ve oral olmaması çok zor ben şahsen bir kadın olarak çok tuhaf karşıladım bu durumu
Cevap sahibi2 ayBelli çok seviyorsun ama karşıdaki sevmiyor 🙂
- 2 ay
Maalesef
- 2 ay
Biriyle çıkıyordum yakalanmadan önce çok fena sexs yapıyordu işte hayat farklı
- 2 ay
Sende kaç çocuk var
- 2 ay
Çay yaptım içermisin😁
Cevap sahibi2 ayTabi sen onu görünce eşinden daha fazla soğudun aradaki farktan dolayı
- 2 ay
Ulan sigarada içmiyorumki Bi dertlendik içelim diyeyim çay içeyim bari
Cevap sahibi2 ayBen 2 çocuk var 🙂 afiyet olsun ben icersem uyuyamam artık 🙂
Cevap sahibi2 aySigara yerin çay tam oldu 😂😂
- 2 ay
Uyuma kız yoksa kimle konuşacam🥹🥹🥹
- 2 ay
Allah bagışlasın bende 3 tane var
Cevap sahibi2 ayEşinle 😂
Cevap sahibi2 ay3 çocuk yapana kadar sağlam seks yapsaydiniz evlilik daha sağlam olmuştu 😂 neyse şaka yaptım şaka Allah kabul etsin 😂
- 2 ay
Sen git konuş ben uzaktayım🤣
Cevap sahibi2 ayPardon Allah bağışlasın olacaktı kafam gitti uykusuzluktan 😁
- 2 ay
Uyku bastırdı seni uyuyacaksan git istersen yarında gecedeyim konuşmak istersen yazarsın
Cevap sahibi2 ayNe diyim kurt bey domalma ve bacak omuza dışında başka şeylerde istiyor falan mı diyim 😂 hafta kaç defa yapıyorsunuz bari onda mutlu ol 😁
- 2 ay
Git odununa sarıl🤣
Cevap sahibi2 aySoru sorarsan bende aktif olursam girer cevap yazarım düşünceli kurt bey 🙂
- 2 ay
Haftada 2 tek atış😭
Cevap sahibi2 ayMecbur bende öyle yapicam 😒
Cevap sahibi2 ayTek seferde 2 atış mi farkli zamanlarda mi tek tek mi 🙂 sahi belki boşalmiyordur o yüzden zevkin ne olduğunu bilmediği için böyledir hiç konuştun mu bunu onunla
- 2 ay
Yarın gece 10 da soru sorarım birde 12 de hangisinde denk gelirsen yazarsın
- 2 ay
Her seferde bir boşalma o boşalmadan ben boşalmıyorum zaten
Cevap sahibi2 ayO zaman o hiç boşalmiyorsa zevki hiç bilmiyordur bir ara zorla onu belki tadına varırsa her şey değişir bir kadın olarak tüyom oldun sana kurt beycim 🙂 yarın görüşürüz o zaman ben uyucam içini dökmek istersen dök içinde kalmasın hasta olursun ben sabah uyanınca bakarım 🙂 iyi geceler Allah rahatlık versin 😌
- 2 ay
Boşaltıyor onda sıkıntı yok
- 2 ay
İsmin neydi hitap etmek için
- 2 ay
Allah rahatlık versin sanada güzel vanpircigim🤣
- 2 ay
🌹 🌹
🌹 🌹. 🌹. 🌹
🌹. 🌹. 🌹
🌹. 🌹
🌹. 🌹
🌹. 🌹
🌹. 🌹
🌹🌹
🌹
🌹
Buda geceden güzel vanpire hediyem olsun😉 - 2 ay
AA burada olmadı güllerden kalp yapmıştım watsapta oluyordu😁
- 2 ay
Selam naber vampircim
2 ayYokkkkk
05 Yorumla- 2 ay
Neden
- 2 ay
Bana yakışmaz
- 2 ay
Öpüşerek dudak ısırmak nasıl yakışmıyor
- 2 ay
Öpüşürkende dudak ısırmam bir innsana bakarkende dudak ısırmam
- 2 ay
Bi ara dene heyecan katar
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 😄 Dudak ısırma işi dozunda olunca tatlıdır, fazlası ise vampirlik 😂 Hem karşı tarafın hoşuna gidiyor mu diye yoklamak lazım, herkes sevmiyor sonuçta. Kararımız: Evet, ısırırız ama ayarını bilerek ve anı bozmayacak şekilde 😏🦇💋