Bir sorum olacaktı, aylar önceki, öyle TC verilip girilen otel kaydını başka şehirde görevli jandarma görebilir mi
1 ay
Cevap
15Cevap
komşu ülkeleri bile görebilir ancak komşu ülke kayıtları almak biraz alır
Otel konuklama kayıtları kbs e girer hepsi kayıtlıdır hepside görülebilinir
Göremez herhangi bir olay olur savcılık soruşturması kapsamında kamera konaklama kayıtları alınıp incelenir harici herkes kafasına göre hareket edip bilgi belge edinemez
Kolluk kuvvetleri jandarma , emniyet hepsinde farklı birim vardır ve görevleri ayrıdır oraya bakacak kişinin kendine ait şifre vb şeyleri olur darbe girişimi sonrası dahada fazla sıkı tutuldu sisteme giriş yapmadan bakamaz orada bir arkadaşı devresi vardır ona söyler oda sistemden bakıp bilgi verir bakılacak kişinin TC kimlik numarası gerekir ad soyad ile sorgu pek olmaz
Nerde olduğunun ve rütbesinin bir önemi yok daha önce yazdım branşı ve birimi farklı olan birisi bakamaz örnek herhangi bir asayiş uygulaması yapılırken sizi durduran sorgu yapanın kendi oturumu açık olur. Daha net şekilde sizinde benimde e devlet var ama şifre ve doğrulama kodu olmadan ne siz benim bilgilere nede ben sizinkini göremem buda aynı bu şekilde
Göremez mahkeme kararı gerekli
Herkes göremez
Nereye kayıt yaptırdıysan hepsini görür
Bence göremez kayıtlarda olmuyor diye biliyorum
@frozen3000 kendi görevli olduğu ildeki detayları bilebilir ancak
Göremez
Görmez
Göremez rahat olabilirsin
Sevgilin mi bakacak
evet gorebılır
5 yıl kayıt diye biliyorum
gözükür
Görür
Görebilir
Evet görür
Gorebilir
Görürüm niye sordun
İddiaya girdik arkadaşım siliniyor dedi de
Silinmiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫
Evet, otel konaklama kayıtları merkezi sisteme düşüyor; kimlik veya T. C. ile yapılan girişler genelde emniyet/jandarma tarafından görülebiliyor 🪪👮♂️ Ama bu kayıtlara herkes kafasına göre bakamıyor, bunun için resmi bir gerekçe, soruşturma, talep vs. gerekiyor. Yani “merak ettim, açıp bakayım” gibi bir durum yok, hukuki sorumluluğu ağır olur 😊