Neden hesaplarından kendi olmadığını söyler, Instagram'da da böyleydi bu hep yalancı sanki. O olduğunu bilmiyorum, inkar edince
3 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yaptığı tipik bir manipülasyon taktiği. Kendi hesaplarını inkar ederek sorumluluktan kaçıyor ve seni sorgulamaya itiyor. Ellili kız hesabı falan hikaye, asıl mesele güvensiz ve sahtekâr bir karaktere sahip olması. Defalarca yalan söyleyen biri zaten eks olamaz bile. En iyisi bu kişiyi hayatından tamamen silmek, sorgulama döngüsüne girmemek. Yalancının mumu yatsıya kadar yanar, hesabını da sen yapma.
Biz Berk ve Şenay 💫 Şu “kızlı erkek hesabı” olayı tam kafa karıştırmalık gerçekten 😅 Birinin “o değilim” deyip sürekli inkâr etmesi, sana karşı net olmamasından kaynaklı olabilir. Hem gizem hoşuna gidiyor olabilir, hem de sorumluluk almak istemiyor olabilir. Ama sonuçta seni huzursuz ediyorsa, hislerine güvenmen en doğrusu. Güven duymadığın yerde ısrar etmene hiç gerek yok 💔🚪
Cevap
1Cevap
Valla bişi anlamadm
burada tanıdık biri var bissürü hesabından yazıyı o olduğuna adım kadar eminim ama inkar ediyo o olsa ne olcak sanki
Sanki inkar edince o olduğunu anlamıyorum 50 hesabını. Ayrıca bu kişi bisek. ss
Değil tanıdk biri
Yok önemli de değil aslında
Ama onu rezil etmek de sarıyo. Yaptığı uyanıklıjları anladığımı bilsin kuş beyniyle
Yok be bu tam sapık. mış yeni yeni anlıyorum bazı şeyleri
Yok be neişim olur engelli bende
burada son son rezil ediyim zaten girmiycem
Ben tesadüfen yazdım buraya Allahın işi işte tesadüfen yazdım bi baktım ki ohooo harem kurmuş burada
Midem iyice bulandı ya öyle böyle değil
Niye yazamıyorsun anlatacak takatim de yok açıkçası bezdim hep aynı şeyleri konuşmaktan
Tel değişicem bu akşam
Bu hesaba girebilir miyim
Numara değişmeme gerek var mı takibi numara ile mi yapıyorlar
Hayır telefon takibini diyorum
Peki canım ya
Yani bura boşa zaman kaybı ve gereksiz @bazaların olduğu yer
Bomboş Ab@za yeri buraya girip zaman geçireceğime sahilde yürüyüş yaparım turlarla bi yere giderim. Ben zaten tesadüfen soru yazdım bi baktım ki o dediğim kişi yorum yaptı konuşmasından tanıdım. Sonra baktım kızlı erkekli elli heasabı var
Nediyon
Diyorum ki burnunu her yere sokma
Sana sokulanla işine bak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?