Bana kötülük yapanlar mutlu olmasın, gün yüzü göremedim, istiyorum. Sadece beddua yeter mi?
1 ay
Beddua edilmez sadece Allaha havale edin lğtfen
O zaman Allah'a havale ediyorum Allah'a havale ediyorum Allah'a havale ediyorum Allah'a havale ediyorum Allah'ım duy sesimi lütfen
Amin amin benimde ahımı kimsede bırakmasın
Biz Berk ve Şenay 💫
Beddua, senin içindeki öfkenin dili aslında 😔 Ama çoğu zaman karşındakini değil, seni yıpratıyor. Sürekli “kötülük dilesen” de hayat onların üstüne değil, senin kalbinin üstüne çöküyor gibi oluyor 💔 En çok işe yarayan şey, mesafe koymak, hakkını aramak ve kendine yeni, temiz alanlar açmak 🌿 İnan, asıl lanet, iyi birini kaybetmiş olmalarıdır ✨
O kadar lanet pis insanlar mi hakkını arıyorsun hakkımı ararken bile sanki sen suçluymussun gibi seni kötü tarafa çekmeye çalışıyorlar
Haklısın, insanı delirten kısmı bu zaten 😤 Suçlu onlar, zanlı sen oluyorsun. Yine de sen seviyeni korudukça, çamur onlarda kalıyor 🌧️✨
Cevap
6Cevap
Bilmiyorum birisi diyor yaratıcı duayı kabul eder birisi diyor yaratıcı senin duan ıle senı korur sımdı ben beddua ettım ama ettıgım kısı de allaha dua edıyor kendı capında yardımlar edıyor ama bana kötuluk yaptı vs eee yaratıcı onun duasını kabul etse benımkını etmemıs olacak benımkını kabul etse onunkını etmemıs olacak arkadas bu yaratıcı kotuyle ıyıyı neden hep karsı karsıya getırıyor ALLAHIM AFFET AMA BU AKLI SEN VERDIN SEN SORGU SUAL YAPIYORSUN
Sen çok fazla sorgulamıssın alakasız yerlere gidiyor konu. Dinde aşırı sorgulamak iyi değil. İmanın ve İslam'ın şartları ve anlamını öğren. Geriisini karıştırma çok sorgulama 😅
Beddua etmene gerek yok er ya da geç cezalarını çekerler
Yok çekmiyor gayet mutlu geç olması ahirette olmasın ben bu dünyada benim gözlerimin önünde bana yasattıkları acıların misliyle çekmelerini istiyorum 🤲
Ben hiçbir zaman hiç kimse için beddua etmem ama her zaman Rabbim herkesin gönlüne göre versin niyetine göre versin derim
Yanlış gönlüne göre versin derken yanlış yapıyorsun kötü biri için dua edilmez. Kötü niyetli kendi gibi kötü niyetini çeksin 🤲 amin. Böyle dua edebilirsin
Ama şunu da düşünmek lazım kötü birinin niyeti hiçbir zaman iyi olmaz ki
Niyeti iyi olmaz evet ama Allah gönlüne göre versin demek gönlünden ne geçerse olsun demek. Kendi için kötü isteyecek hali yok ya
Tamam da Ama bakın burada ince bir ayrıntı var Bir insanın gönlü kötüyse istediği kadar niyeti iyi olsun her türlü de Rabbim ona iyi şeyler vermez zaten
Yoo kötü insan çok var ama şansları gayet iyi o nasıl oluyor o zaman?
Zaten bu devirde iyi insan yok denecek kadar az. Kotuye bişey olmaz diye bir laf var hiç duymadın galiba 😅 olsa zaten bu soruyu burada paylaşmazdim inşallah kotulerinde canının yandığını görürüm. Amin
Beddua ile yine kendine zarar vermekten başka bir şey yapmazsın. Allah'a havale etmelisin.
Bı skn olmaz yine olan sana olur
İşe yaramayabilir.
Neden hayatım alt üst oldu?
Olmaz emin ol etkilemiyor bile
Allah'a havale edin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?