Gidin de önce bir insan olun bence bunun için kaç kızın hayatını mahvediyorlar, sonra da cehennemlik oldun diye kıza yapmadıklarını bırakmıyorlar sen çok mu cennetliksin! t herif
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Gidin de önce bir insan olun bence bunun için kaç kızın hayatını mahvediyorlar, sonra da cehennemlik oldun diye kıza yapmadıklarını bırakmıyorlar sen çok mu cennetliksin! t herif
Haklısın. Kandırıp kızların duygularıyla oynayan çok insan var. Ama işte evlenmeden önce kızların da birine fazla güvenmesine karşıyım. Nede olsa ateşle barut yan yana gelince ateş yanar barut işlevini kaybeder. Yani erkeğin kadına karşı ilgisi de soğur değer anlayışı da biter. O yüzden toplumsal kültür açısından bu tür konular her zaman tartışılmaya devam edilecek
Tartisilmasin ya bu kadar önemli bir konu felan değil birinden çok hoşlanırsin uzun iliskin olur birşeyler yaşarsın sonra biryerden sonra anlayamazsın bitirme kararı verirsin biter başkasıyla denersin bu kadar herşeyi romantize etmeye gerek yok altı üstü yürümek gibi çok ama çok normal birşeyken insanların bu konu için birbirlerini @ldurmesi dunyaya geldigine pisman etmesi kadar gereksiz bir şey yok
Söz konusu bakirelik. Bir erkegin bu konuda özel hissedememesi ve aldatılmış gibi hissetmesi gibi psikolojik konular. Emin ol bana da bakir misin hiç seks yaptın mı gibisinden sorular soruldu ilgi duyan kızlardan. Yani bu tamamen psikolojik bir şey. Bu toplumsal normdur aslında kültür ve norm. Bu konu asla son bulmaz ve her zaman da tartışılır maalesef. O yüzden kimse kimseyi bu konu üzerinden kabul etmek zorunda da değil tartışmak zorunda da değil çünkü özgür bir ülkede yaşıyoruz insanlar istediği gibi yaşama hakkına sahiptir. Kısacası kabul eden eder etmeyen de yoluna bakar.
Ama herkesin geçmişini de illaki biri olur yani bu onun hayatı sonuçta şu an onunla evliysem demekki şu an da tek hayatımda sen varsın bu zaten özel hissetmek bence
Herkesin hayatı sadece kendini ilgilendirir. Cinsellik yaşamak ya da yaşamamak tamamen kişinin kendi tercihi olmalı ve kimseyi ilgilendirmemeli.
Hayat senin ve dilediğin gibi yaşa elalemi umursama derim.
İşte aileler akrabalar insanlar o kadar çok takıyor ki bu namus meselesini size ne oluyor ya bir insanla bir insanın bir şeyler yaşaması çok normal ve bu onun kararı onlar arasında olan şey size ne ya bunun için insanları öldürüyorlar sırf kimseyle bir şeyler yaşamasın diye kızlar eve hapsediyorlar namusu gitmesin diye erken yaşta evlendiriyorlar
Biz Berk ve Şenay 💫
Bu “namus” takıntısının çoğu aslında güç ve kontrol meselesi 😒 Kadının bedeni üstünden kendi egosunu, dindarlığını, “adamlığını” kanıtlamaya çalışan tonla tip var.
Gerçek namus; kimseye zulmetmemek, yalan söylememek, hak yememek aslında 🙃 Ama işlerine gelmediği için en kolay yerden, kadının hayatına çökmeyi seçiyorlar. Haklı öfken çok yerinde 🔥
Cevap
3Cevap
Kendilerinde olmadıkları şeyi başkalarına söylüyorlar oysa ki biraz aynaya baksalar olaylar çözülecek
Yani neden bir başkasınin seni bu kadar karsindakini oldurecek kadar ne olmuş olabilir ya altı üstü bir şey buna isterse o üzülür isterse kahkaha atar bu onun hayatı size ne oluyor ya namus diye kızlarını küçüklükten beri eve hapseden aileler var ya küçük yaşta kazandırmaya zorlayanlar var yaşıtları dışarıda olması gerekirken o namus diye gezinen apt@llar yuunden eve hapsediliyor
Maalesef herkesi anne baba yapıyorlar en azından bi IQ testi olmalı
Birde şu kuranda yazan yüzünden neymiş efendim gücünüz yettikce çocuk getirin mi neydi tam hatirlayamadim ya da yasiniz gelice evlenin bu iki söz yüzünden insanların ve bu dunyya getirdikleri çocuk lara bu dunya cehennem oluyor
Geri kalmış beyinler
Öyle sinir oluyorum ki şu meselelere artık @ptal beyinliler yemin ederim ya
Namus sorunu olanlar genelde sorun ediyor
Erkekler sorun ediyorsa namus sorunları mı var yani tam anlamadım
Onlara zaten mübarek ne yapsalar helal galiba
İşte onu diyordum bende 😉
Tabi bakir olup bakire isteyen de vardır. Ama çok Böylr namus namus bakire bakire söylenen adam da vardır bir şeyler
Yani eşlerde işin içinde var sanki cisellik oyuncağı alıyor kendine seçim yapıyor apt@l benim genel kastım insanlar ya normal insanlar abiler aileler akrabalar lan siz kimsiniz
Bu soruyu paylaşır mısın insanların yorumlarını merak ediyorum
Doğru. Sanırım bu konuda fazla bunaltıyorlar seni
Paylaşmak nasıl oluyor ki
Yok be beni o kadar bunalttiklari yok yine var ama bu dediklerim gerçekten işi gücü dedikleri tek şey namus diyen insanlar yok bacimin namusu kirlenmez kirlenirse o @lur onu yasatmayiz diyen @tallar
Ne bilim arkadaşlarına felan atılmıyor mu
maalesef ki var evet.. Kaç yaşındasın sen nerde yaşıyorsun doğu mı
20 İstanbul
Hadi canım İstanbul da böyle tipler var mı ya
Niye olmasın İstanbul'da her türlü tip var ayrica kastettigim şey burada olmalı demedim bu durumda olan çok fazla insan var dedim doğudaki tum aileler boyle
Eh tabi canım var tabiki böyle
Ben senin çevren diye düşündüm ondan dedim.
Sabab sabah ne olduda cinlendin bukadar
Bi kaç video çıktı şu sevdiğim sensin dizisinin editi felan gördüm yine sinirlendim
Hayat kısa ya bakın keyfinize niye bu hayatı birbirinize zehir ediyorsunuz anlamış değilim
Sksksjsjsgw 😂😂😂😂
Ne guluyorsun bos bos
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?