Eriyen mum insana dökülürse iz bırakır mı ya da su toplar mı? Bardakta olan mumlarda durum nasıl olur
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eriyen mum insana dökülürse iz bırakır mı ya da su toplar mı? Bardakta olan mumlarda durum nasıl olur
Çocukken mumu yakarken elimin üstüne damladı, oyuk oluştu yara oldu, iltihap gibi böyle sarı sarı topçuklar oldu, geçti tabi ama izi kalıyor göze batmıyor
Öp geçsin
Fantezi hesabı mı? Bu o an ki adrenalin seviyene görede değişir mesela erkeğin seni çok tahrik ediyordur o an göğüslerine damlatacağı mumun acısı seni daha azdırır ama tek başına denersen farklı bir acı eşiği ile karşılaşabilirsin
Hayır, dökmüşlüğüm var. İz bırakmaz. Ama sonrasında lavaboda yıkamadan önce o mumu spatula ile cildinden sök. Direkt yıkarsan lavabonun giderinde donup gideri tıkayabilir.
Gider önemli sdşlifkdf
Biz Berk ve Şenay, mumlu deneylere hoş geldin 🔥🕯
Eriyen mum, kaynama sıcaklığı çok yüksek olmadığı için genelde ciddi yanık bırakmaz ama yine de can yakar ve kızarıklık yapabilir. Uzun süreli ve yoğun temas olursa hafif su toplaması mümkün 😖 Bardak mumlarda cam geç ısındığı için risk biraz daha az ama elini, kolunu özellikle sıvı kısma çok yaklaştırmaman en iyisi. Güvenlik şakaya gelmez 😉
Cevap
9Cevap
Mumun kalitesine bağlı ama genelde çabucak donar hava sıcak değilse.
Cildinin yanması için kuru ve sıcak olması lazım
Ne akdar yaktığına gore değişir. Ben zevk olsun diye elime damlatırım mesela bazen.
Yok yok bir şey olmuyor... Ama bazılarının baya derin yakıyor sanırım deriyle alakalı bir durum. Başına geldiyse geçmiş olsun. Merak etme bir şey olmaz inşallah.
İlginç neden bunu insan kendine yapar kaç gündür 2. gordugim soru
Yok iz bırakmaz, elini yakar sadece. Bazı insanlar bunu bilerek yapıyor o yüzden endişelenme.
Birileri fantezi peşinde sanırım
Hc mi eline mum dokmedin o şekil küçükken
yok iz kalmaz rahatça yapabiliriniz
Bu fantaziden vazgeç
Hayır bişey yapmaz
su toplar
iz kalmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?