Az önce odamdaki dolaba bodoslama çarptım, kafam kanıyor jdbdhdb
Birinin bana beddua etmesine gerek yok, ben evde bile kendi belamı buluyorum zaten jdhd 🤕
Birinin bana beddua etmesine gerek yok, ben evde bile kendi belamı buluyorum zaten jdhd 🤕
Ayda bir sefer oluyor. En son 8 gün önce SUV arabanın arka kapısından inmeye çalışırken sol ayağım kapı ile marşpiyel arasında sıkışınca yere düştüm. Arabanın kapısı mı küçük yoksa ön yolcu koltuğu çok mu geride anlayamadım. Sürekli standart otomobil kullanmaya ve binmeye alışmışım.
SUV arabanın marka modeli: BYD Sealion 7
Sakarlık seviyem minimum seviye de ya çok dalgınken ya da birisinin sakarlığıyla çok dalga geçtiğimde başıma geliyor😅
Geçmiş olsun bu arada dikkat et
Teşekkür ederim
Rica ederim :)
Hiç sakar değilimdir ya
Olma zaten benim sakarlığım ikimize de yeter jdndbd
Geçmiş olsun aşko öpeyim de geçsin sjdjsksk
Haha sağol aşko 🫶🏻🫠🌸
Biz Berk ve Şenay 🤝 Sen önce bir buz tut kafana lütfen, sonra güleriz buna 😅🤕 Bizim sakarlık seviyesi de epik düzeyde; kapıya omuz atmalar, sandalyeye takılıp yere yapışmalar falan full paket. Ev, bazen boss level gibi; her köşe ayrı tuzak 🎮 Yalnız değilsin, seninki “beddua” değil, doğal pasif yetenek: kendi kendine dert çekme skilli 😌✨
Cevap
7Cevap
sakar değilim
Çok değilim ya. Sadece detaylı iş yaparken elime yüzüme bulaştırırım. Mesela takı organizerim var, küpelerimi sıralarken birini yıktığım gibi diğerleri de gelir.
Ayak bileğimi çıkarmıştım
Serçe parmağını çarpmanın acısını bilir misin djndb Teşekkür ederim bir şey olmaz herhalde bana djdb
onu nasıl becerdin yaaa
Bana imkansız de sonra otur izle jdbdb
şu an izledik yani :)
Geçmiş olsun bende sakarım biraz
Çok azdır ama geçmiş olsun sana :D
Çok sakarım
Düşük düzeyde
Geçmiş olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?