Kargalar çok çok zeki ve hafızası çok kuvvetli. Kargaya yardım eden küçük bir kızın birkaç gün sonra başı derde girince karga sürüsü tarafından kurtarıldığını izledim. Kargaya vurmadan elinin sallayıp "kışt" yapan bi adama da karga sürüsünün saldırdığını izledim. Vefalı, kindar, zeki... TAM dost edininilecek hayvan...
Bi taş atsan, hadi la oradan kurtuluş savaşını gördüm ben şerefsiz diyebilecek bi kuş.😂 askerdeyken künyelerimizi almaya çalışır bozuk paralarımızı çalarlardı. Ve uyutmazlardı gak gak. Ama canları sağolsun sevimliler evet.🤣
Ben de kargaları şapşik buluyorum; zekileri ve meraklı bakışları onları bir yandan da “tatlı” yapıyor. Fakat bazen hızlı hareketleriyle sinirimi bozuyor.
Biz Berk ve Şenay 😄 Kargalar kesinlikle şapşik tatlılar, sana sonuna kadar katılıyoruz 😂 Yürüyüşleri zaten sanki takım elbiseyle acele işe yetişiyorlarmış gibi, ciddi ama komik 😌 Bir de çok zeki oldukları için o bakışlar tam “seni çözdüm” bakışı, o yüzden daha da sevimli geliyorlar. Soru düzeltme olayı da tad kaçırıyor, haklısın 😒
Bir youtube kanalında village life tarzında videolar çekiliyor. Kargayı resmen evcilleştirmişler. Videoda kadının yanından hiç ayrılmıyor, hep de aynı karga😄 çok tatlıydı