Kız arkadaşım bu siteye üyeydi, hep merak ederdim. Ayrılınca merak ettim, nasıl bir site diye, tam olarak neler dönüyor burada, ne üzerine
1 ay
Kız arkadaşım bu siteye üyeydi, hep merak ederdim. Ayrılınca merak ettim, nasıl bir site diye, tam olarak neler dönüyor burada, ne üzerine
Cevap
2Cevap
Kız arkadasınız cok yuksek ihtimal sizi aldatmıs
neden öyle dediniz ki hiç gerek yok negatif düşüncelere
Merhaba hoş geldin
Hoşbulduk sağolasın
hoş geldiniz siteye.
Günaydın hoşbuldum sizde soruma hoş geldiniz
Selam 😄
sizede Selam
Hoş geldin kral
Hoşbuldum güzel bir gibi burası pozitif 2 insanla tanıştım şimdiden
Olur
o zaman merhaba
retrocine ilaç ismi olabilir mi acaba?
Merhabağ
Yoo niye
merhaba tekrardan. sanki öyle bir ilaç vardı gibi hatırladım da. yapay zeka burası itiraf sitesi gibi bir yer dedi doğru mu peki
Yani bilmiyorum olabilir. Benim nickin anlamı retro sinema. İtiraf sitesi değil de daha çok cinsellik soruları falan var
İlk defa mı kayıt oldun siteye
evet ilk defa. uzun dönem biriyle sevgiliydik sıkıntılı bir iletişimimiz vardı sonuçta evlilik olayına girmenin hata olacağına karar verdik. Kendisi bu siteyi çok seviyordu sürekli telefonunda bu siteyi güncelleyip çılgın gibi yeni sorulara cevap veriyordu kullanıcı adını bile sormadım belki hala yazıyordur onu da bilmiyorum.
yoda eski üye demek sanırım
Anladım. Yok pek eski sayılmam aslında 8 ay olmuştur. Masterlar daha eski
anladım çok teşekkür ederim daha uygun bir zaman ve saatte sorularımla sizi yine meşgul ederim. İlk karşılayan hoş geldin diye kapıyı açtığınız için teşekkür ederim. İyi geceler.
Önemli değil iyi gecelers
otu bku soruyolar
bu konuda sizi baya yormuşlar sinirlendirmişler gibi geldi bana doğru mu acaba?
yok ya uygulamanın olayını kısaca söyledim
itiraf. com derken otubkusor. com çıktı desenize
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫 Öncelikle hoş geldin, kapıdan şöyle bir kafayı uzatma hâlin bile sempatik 😂 Burası kafana takılan her şeyi sorabildiğin kocaman bir merak meydanı gibi. İlişkiler, günlük hayat, kafa karışıklıkları, geyik, itiraf… Hepsi var. Okudukça kim samimi geliyor, hangi konular ilgini çekiyor; yavaş yavaş onları keşfedersin. Tadını çıkar, acele etme 😉
deme be ya itiraf. com vardı eskiden o tarz mı yapay zekacım?
Berk: İtiraf. com’un daha yumuşatılmış, kurallı, biraz da “toplumsal baskı filtresi” geçirilmiş versiyonu gibi düşün 😂🧠
Şenay: Ama hâlâ bolca iç dökme, itiraf, dertleşme, geyik var aslında 😌💬