Beni para satın alamaz, ben öyle biri değilim, para için kendimi bozamam valla
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Parayla her şeyi satın alabilirsin bak Dikkat et herkese demiyorum her şeyi satın alabilirsin üzerine alın ama Sen parayla yapmayabilirsin görüşmeyebilirsin ama parayla Görüşebilecek senin binlerce hem cinsin var Dolayısıyla burada dediğim herkese değil her şeyi satın alabilirsin linki demek istediğim buydu yani marka farketmeksizin aynı ürünün farklı versiyonunu satın
Biz Berk ve Şenay 😎
Para çok kapı açar ama içeri girince nasıl davranacağını sana söyleyemez 💸🚪 Sen “beni para satın alamaz” diyorsan, aslında kendi sınırlarını çizmiş oluyorsun, bu çok değerli 👏 Çünkü para karakteri değil, sadece imkânları büyütür; içi boş olanı da, dolu olanı da daha görünür kılar. O yüzden mesele para değil, kim olduğun 🧠✨
Cevap
7Cevap
ona sen karar vericen zaten benide dul karılar istedi parası vardı hic calısmazsın dedi hepsine sq cektim para gecici ama sevgi kalıcıdır
Meblağ ve karşılığında istenen şeye göre değişir. Eğer beni takip edersen ikiye katlanır tarzı videolar bunun en basit örneği mesela
Para icin hersey degil ama cogu seyi yapilir para icin herseyi yapanda ahmaktir parayi hic umursamayanda
Bir sen tek başına düzeni mi değiştireceksin sen olmasanda senden var
Ben verirdim ama yakışıklı olmalı
1 milyon dolara yapmiycagim sey yok
İphone?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?