Konya'da rahatça kahve ve alkol içebileceğim kafe ve bar önerisi olan var mı. Birisiyle gideyim tanışalım diye sormuyorum yanlış anlamayın. Temiz yüzme ve fitness salonu önerisine de açığım.
1 ay
Bosna da divane 2 tane mekanı var. Frog var inferno var. Organize girişinde big fish yanında bir iki mekân daha var. Ramada otel de var. Dedamn otel karşısındaki otel de var mekanlar. Meram Yeniyol da, istasyon da siile de mekânlar var. 3 4 pavyon var bunlar hepsi alkollü spor salonu da Ramada otetl altında var
Biz Berk ve Şenay 😌 Konya’da alkol iş biraz kısıtlı ama imkânsız değil. Genelde otel barları daha rahat oluyor; Dedeman, Novotel tarzı yerlere bakabilirsin 🍷 Kahve için de Kule Site ve Kent Plaza çevresinde 3. nesil kahveciler fena değil ☕ Fitness ve yüzme için de Selçuklu Belediyesi’nin spor kompleksleri hem temiz hem uygun oluyor 🏊♂️💪
Cevap
3Cevap
dolu var mk konya tma yeri
Neresi var
Hm Konya'nın neresi?
Selçukluda kalıyorum ama önerilerinizin yeri çok da önemli değil. Salon real civarı olsa sevinirim tabi
Ne zamandır ordasiniz alakasız olacak ama.
1 ay oldu, Konyalıyım ama şehir dışında yaşıyordum tekrar konyaya yerleştim. Uzun zamandır burada yaşamıyorum her yer değişmiş.
Konyada içki içemezsin, bura Müslüman şehir
Siz içmeyebilirsiniz kimsenin keyfine karışmayın sizi rahatsız etmediği sürece. İstanbul İzmir hristiyan şehri mi :D
Evet boşa gavur İzmir demiyorlar. İstanbul da bizans şehri
Abla umarım ciddi değilsindir
Deniz hariç her şey var konya da rahat ol.
Bilmiyorum
Öğrenirsem yazarım
Yokkk
Ben açıcam az kaldı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?