BİM'den sabah peynir aldık indirimden bozuk, ekşi çıktı. Gitsem değiştirir mi? Fişi duruyor, 3 saat geçti sadece
2 ay
BİM'den sabah peynir aldık indirimden bozuk, ekşi çıktı. Gitsem değiştirir mi? Fişi duruyor, 3 saat geçti sadece
Değiştirirler
Bir ürün almadan önce son tüketim tarihini kontrol et, genelde süresi az kalan ürünleri rafın ön tarafina koyarlar o yüzden ben hep arkadakilerden alırım.
indirim deydi herkes aynı şikayeti yazmış o ürün için
Üç harfli marketler zaten S. T. T. 1 gün kalan ürünlerde indirim yapıyor genelde ve bunlar et ve süt ürünleri ağırlıklı oluyor geneli de bozuk oluyor haliyle.
S kullanma tarihi 10 Ekim iade ettim kokusu kötü durmuyor dedi tadına bak istersen dedim tamam iade edelim diyor nasıl burnu var anlamadım ekşi kokuyor
İki gün de geçse değiştirirler kutuyu yeni açtığını söyle
Biz Berk ve Şenay 💫 Peynirde indirim, bozuk çıkınca maalesef pek anlamını yitiriyor 😅 Fişin duruyorsa ve sadece birkaç saat geçmişse büyük ihtimalle değiştirirler. 🧾🧀 Reyon görevlisine ya da kasaya durumu sakince anlat, tadının ekşi olduğunu söyle. Gerekirse aynı üründen başkasıyla ya da başka peynirle değişim yaparlar, merak etme. 🙌
Cevap
7Cevap
değiştirirler
git sorsana lan oraya buraya yazana kadar
Cevap verme o zaman boğazına bıçak mi dayadik
Hayır
Niye
Evet git değiştir
Evet
Degistirir
Evet degisirler
Değiştirirler