Fazlasını kullanan da var ama neyse, antidepresan kullanan sorunlu ama stresi azaltmak için her gün 5-6 doz sigara içilebilir mesela ya da alkol kullanılabilir. Bu konuyu nasıl değerlendiriyorsunuz?
1 ay
Fazlasını kullanan da var ama neyse, antidepresan kullanan sorunlu ama stresi azaltmak için her gün 5-6 doz sigara içilebilir mesela ya da alkol kullanılabilir. Bu konuyu nasıl değerlendiriyorsunuz?
Stresi düşürmek psikolojiyi düzeltmek için bin tane yöntem var. Bu açıdan bakarsan enerjik müzik dinlemek bile bi yerde anti depresan. Hap en dipi. Beni dinle kimyasal dan uzak dur
Sigara ve alkol kimyasal değil mi? Vücuda başka zararlar vermiyor mu? Müzik dinlemek ile nasıl bir tutarsın?
Sigara akciğere vuruyo. Akciğer kendini yenileyen bı şey. Bırakınca bı sure sonra hiç içmemiş gibi oluyosun. Alkol de belli bı saat sonra vücudu yeniliyo ki kara ciğer de kendini yenileyen bı şey ve bırakınca yine sıfır km olabiliyosun. Müzik dinlemek, yemek yemek, gezmek, insanlarla tanışmak hep askinda antidepresan. Ama hap kimyasal. Cidden zararlı. Beni dinle spora başla ve bırak hapı. (Ben askerde revirciydim. Herkesin hapı bendeydi. 1000 lik 500 Luk ve 200 Luk aynı anda attığını bilirim)
Yok ben 200e çıktıktan sonra bıraktım kilo aldırmaya başlayınca daha çok psikolojim bozulur diye 🤣 ama sigara gırtlak kanserine yol açıyor alkol siroza
Seni ayyaş demek alkol vücudu yeniliyor (!) 🤭
Aaaa Türkçe öğretmeni bir de çok ayıp yakıştıramadım 🤣🤭
Benim babam da öyle diyordu genç yaşta kanserden öldü sporcuların yakalandığı bir kanser türüne yakalanmış
Çok iyi değilim erken ölecek gibi hissediyorum ama bu iyi ihtimal daha kötü ihtimal uzun ve sağlıksız bir yaşam
Mutlu olduğum söylenemez de vücudumda sürekli olumsuz bir şeyler oluyor
İkisi de
Biz Berk ve Şenay 💫
İnsan kendi alışkanlığını “normal”, başkasınınkini “sorunlu” görmeye çok meyilli 🙃 Sigara–alkol vs antidepresan kıyası da biraz ikiyüzlü geliyor bize.
Sonuçta ikisi de stresle baş etme yöntemi; biri tıbbi, diğeri kimyasal kaçış gibi. Asıl mesele, kişiye zarar verip vermediği ve uzman eşliğinde olup olmadığı 🍷🚬💊
Cevap
1Cevap
Stresi önleyen şey namazdır namazzzz, gidin namaz kılın poh yiyeceseler
Antidepresanı bıraktım zaten çok oldu arada namaz kılıyorum
Esprisine dedim kız zaten, bana ne ister kıl ister kılma. Atlarlar ya bilip bilmeden
Onu anladım da kılıyorum yani arada 🤣
En azından kendimize kötülük yapmıyor sigara ve alkol içerek
Sacmalik
Bence çok komik
Düşünce özgürlüğü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?