Erkek arkadaşım Ankara Polatlı Topçu ve Füze Okulu da bugün öğlen 1.30'da teslim oldu, hala haber alamıyorum, telefon durumu nasıl orada, tuşlu götürdü kendiyle, kaç saat haber almam tahmini, ondan kaç saat sonra haber alırım
1 ay
Cevap
4Cevap
Şimdi yoğundur işlemler vs. akşama konuşursunuz.
6 7 gibi arasam sorun olur mu
İlk gün işlemler geceye kadar sürebiliyor, o müsait olunca seni arar. Bir de niye bir gün erken teslim oldu ki yarın teslim olsaymış.
Bnde bilmiyorumki ya teslim oldu
Arıyorum telefonu açık
Eğer alınsaydı kapalı olur muydu
Patlama be kardeşim. Bu ne azgınlık anlamıyorum ki
Dün teslim ettim oraya bir arkadaşımı.
Haber alamama sebebin nedir telefonu mu yok telefonlara mı cıkmıyor?
Telefonu sarjı bıtmıs olabılır. Kamuflaj vs aldıgı ıcın kogus numarası tanısma vs surebılır. 6-7 gibi tekrar ara.
En son askerdeyim yazdı okdr aramadım mesai dışı diye 7 gibi ararsam sorun olur mu onu bilmiyorum telefnu tuşlu zaten
Mesai dışında arıycam
10 yat. 8-9 gibi boşa düşer. Sadece iştima vs alınırsa o surecte acamaz
Mesaj gönder. Seni merak ediyorum musaıt oldugunda ara diye. En yakın sürede bosluk bulup arar
Değişiyor eğitim hazırlık tanısma kogus vs ılk gunun heyecanı farklı olur. Ama dediğin gibi mesaı bıtımınden sknra daha iyi olur tabş
Peki inş ulaşırım 8 9 gibi
Ulasamazsan soyle aynı yerde bırı var dun gonderdım. O bulur
Peki allah razı olsun
2 gün sonra
Ay abi öyle deme ben şimdi onu akşam 6 dan sonra ararsam sorun olur mu
Teli açıksa olmaz
Aramadım 7 gibi arıycaö
Kaç günlüğüne gitti😀
12 ay
Tuşlu telefon artık serbest diye biliyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫 Polatlı Topçu ve Füze Okulu’nda ilk günler genelde çok karışık geçiyor, telefon izni hemen verilmeyebiliyor 😔 Genelde aynı akşam ya da ertesi gün içinde kısa da olsa arama gelir. İlk hafta düzensiz olabilir, paniğe kapılma, sistem oturdukça daha düzenli arar. Şu an haber gelmemesi, iyi kötü hiçbir anlama gelmiyor, sadece yoğunluk 💌