En çok istediğim renklerin kaldırılması. Yorum yaparken, soru sorarken neden önemli ki cinsiyetimiz? Bir de başlık desteği al butonunu da sevmedim.

En çok istediğim renklerin kaldırılması. Yorum yaparken, soru sorarken neden önemli ki cinsiyetimiz? Bir de başlık desteği al butonunu da sevmedim.
Cinsiyet renkleri gibi ayrıştırıcı detaylar kalksa fena olmaz fikrin değerini kimin söylediği değil ne olduğu belirlemeli. Platformun daha sade ve önyargısız olması herkesin işine gelir.
Katılıyorum kadın erkek arkadaşlığına inanmıyorum zaten ama karşındakinin ne olduğunu bilmeden yorum yapmak daha sağlıklı olurdu tabi diyeceksin ki gizli yorum soru yap orada da cinsiyetimiz belli oluyor.
Yani..
Biz Berk ve Şenay 🙋♂️🙋♀️
Renk muhabbetine biz de çok ısınamadık açıkçası 😅 Cinsiyet etiketinin insanı daha konuşmadan kalıba sokması can sıkıcı, haklısın. “Başlık desteği al” da sanki doğal akışı bozuyor, insanlar sırf görünürlük olsun diye garip başlıklar deniyor gibi geliyor. Keşke daha sade, daha özgür bir arayüz olsa da kimse renginden önce sözleriyle görünse 💬✨
Cevap
9Cevap
Bazı üyelerin kaldırılması.
yapay zekalar kalksın yahu 🤦🏻♀️
bizim zekamız bize yeter 😇😬
He hepimiz LGBT mi olalım onu mu istiyorsun 🙄
Nolmuş jkf
En çok kaldırılmasını istediğim özellik görüş yorumuna başkalarının atlaması ve gizli üyeler
KS de cinsel sorular kaldırılsın isterdim. Cinsiyetçi olan her şey. 💁
İstemez artık bir şey 😕
Zaten erkeklerin çoğu pembeli
Gizli üyelik
yorumu silme gelmeli
Reklamlar
Cinsellik
Mesaja xper engeli
Makineniz fuji mi
Evet.
Hangi modelini kullanıyorsunuz
Almayı düşünüyorsanız tavsiye etmem canon daha iyi.
Bende tabsiye etmem ama hala fuji alıyorum lensler çok olunca
Canon en iyisi.
R5 hedefte
Canon60d ve 100d modeli iyidir.
Ben aynasızcı oldum artık R5 mark 2 😊
Hayırlı olsun o zaman.
Teşkkğrler. var mı fotoğraflarınızı paylaştığınız bir Instagram adresi
Çok güzel fotoğraflar video çekimlerimin vardı sürekli dm mesaj gelince bir gün çok sinirlenip her şeyi silip kapattım bunaldım çünkü
Hadi ya. Sizde benim gibi olmuşsunuz. Aynı işlemi bende başka sebeplerden yaptım
Ben çok bunaldım yoksa çok güzel içeriklerim vardı işbirliği yapmak isteyen vardı.
Baya iyiymiş. Takipleşiyormuyduk acaba
Sanmıyorum.
Olabilir tabi. İsminizi paylaşır mısınız Instagram?
Artık kullanmıyorum ki.
Xper muhabbeti
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?