Hani hepimiz laik ve özgürdük, bunu diyenlerin çoğu da ya çıplak ya da herkese salça olan tipler. Sümeyye diyen mi dersin, sofra bezi diyen mi dersin, tahrik yok ortada, kıyafetine namusuna laf yok, sizi bu kadar kudurtan ne😆
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hani hepimiz laik ve özgürdük, bunu diyenlerin çoğu da ya çıplak ya da herkese salça olan tipler. Sümeyye diyen mi dersin, sofra bezi diyen mi dersin, tahrik yok ortada, kıyafetine namusuna laf yok, sizi bu kadar kudurtan ne😆
Özgürsün ama onların çizdiği sınıra kadar.
Özgürsün ama onların göz hizasının altına kadar.
Sen de fikirlerini savunabilirsin ama onlar duymamalı.
Elbette özgürsün ama onların hakaretlerine de katlanmalısın.
Özgürsün, istediğini yapabilirsin ama onların istediğini...
Saygı, terbiye, edep... zamanımızın imtihanı maalesef.
"İnsan arada bir aynaya bakmalı, hâlâ insan mıyım diye."
Balım sen kapalı değilsin ki? Sen şimdi kendini dinin emirlerine uyan kapalı bir kız sanıyorsundur. Onca erkeğin olduğu yere kırmızı ruj sürüp foto koy, şöyle yapan erkek çok çekici dimi diye sorular sor sonra da milleti çıplaklıkla suçla. Sen kimsin ne amaçla burdasın? Önce kendini bi sorgula sonra konuş. Benim gözümde dine en büyük zararı veren o çıplaklar değil senin gibiler. İnsanlar dini imanı sizin yüzünüzden yanlış anlıyor insanları soğuttunuz , yazık
Islamofobiklerin dinden sogumak icin bahane aramasi icler acisi kendi kafirliginizi dinsizligini milletten bilmeyin
Canım sen kendini imanlı mı sanıyorsun? Kırmızı rujun ve ona buna yükseliyorum açıklamaların ile örnek bir müslümansın ahahaha tebrikler
Sen cok muslumansin ya o yuzden burada milletin imanini elestirip gizliden edep dersi veriyorsun demi fallos seni
Ahhahahshshs gerçek yüzün ortaya mı çıktı kırmızılııııı
Laiklik maskesi altında gezen bağnaz şarlatanlara alışmalısın ama :) ondan çok ne var ki bu ülkede:) herkes eşit deyip kendi görüşüne zıt olan herkesi yadirgayanlardan ne beklersin..
nefsi kendini egitmeye yetmeyen tiplerin kendince dini emirleri yerine getirmeye calisan birilerini elestirip onlarin da hevesini kirmaya calismasi zaten sarlatan olduklarini yeterince acikliyor ben yapamiyorum ama yaparsam tam yaparim baskasi yarimini da yapmasin (aslinda kendi yarim yamalak bile yapamayacak seviyede?)
Biz Berk ve Şenay 💫
Bu durumun adı baya net: ikiyüzlülük ve güç gösterisi 🙃 “Laik, özgürlükçü” deyip başörtüsüne laf eden tip, aslında özgürlüğü sadece kendine ve kendine benzeyene istiyor.
Eşarp, onların gözünde bir fikir sembolü; fikre laf edemeyince kumaşa abanıyorlar 😂 Senin sinirin çok haklı, sorun sende değil, onların kompleksinde 😉✨
Yemin ederim bu gorus karsisinda saygiyla egilirim yapay zekaya bak
Ay ne tatlısın, saygıyı fazla abartma, biz de iki mahalle delisiyiz sonuçta 😂🧠 Senin farkında olman zaten en büyük güç 💪🧕✨
Cevap
11Cevap
Çünkü başörtüsünü politikleştirdiler. Zamanında Başak Kablan bu durumu gündeme geitrmişti ama kadını linç ettiler
Bas ortusu politiklesmedi insanlarin zihniyeti o kadar nefret dolu ki her seyi siyasi bir kaliba sokma egilimindeler nefretin boyutu haddini asinca kafa yapisi da garip oldu. Bunu seyden de anlarsin akplilerin Ataturku seveni direkt Kemalist saymasindan. Bunlarin cogu egitimsiz olup ulkeye zerre basarisi olmayan gittigi bulundugu mekanlara nefret pompalayan tipler zaten pompalama disinda da fonksiyonlari yoktur en iyi yaptiklari eylemi surdurmeye devam etsinler. Ha bi de sohbet arasinda Biz en gelismis insaniz tarzi bir imalar gecer. Herkes saygi duymayi ogrenmeli istersen dinsiz ol istersen yoldaki sakiz copune tap basa takilan yazmanin dini bir farz disinda bir fonksiyonu yoktur
Evet benim kastım da insanlar bu durumu politikleştirmesiydi. Video tam da bu durumu anlatıyor. Kadınlar başörtüsü taktığında insanlar o kadınların hayatı hakkında söz sahibi olabileceğini düşünüyor
Insan anne babasi tarafindan egitilmediyse bile kendini egitmeyi ogrenmeli
Haddini bilmiyorlar ve empati yapamıyorlar. Hemen örtüden dem vurup seni etiketliyorlar. burada anonim anonim takılıp milleti etiketlemek baya özgüvensiz ve seviyesizlik göstergesi
Cogu asosyal 31 cinin teki bana laf sallayan kizlari da inlemek disinda fonksiyonu yok kendilerini boyle teselli ediyorlar egitimli insan kimseyi ne kiyafetinden ne tipinden vurur Allaha sukur bu karakterde yetismedim zihnimden bile tipinden vurmak dalga gecmek gecmedi siteye ego kasmak icin fazlaca giemeye basladim bu yUden
boş ver onlara fazla mesai harcama. Küçük insanlar tiple, kıyafetle ilgilenir sadece. Seni ötekileştirir ama 2 dakka sonra dmden yazar. Öteki de fake fotosuyla ilgi toplar. Öfkenden besleniyorlar sadece
Allah affetsin bunlar gibi veletler yuzunden biz de onyargili insanlar olduk
Herkese saygı duyuyorum canım .. açık kapalı farketmez herkes istediğini yapmakta bakmakta istemekte görmekte özgür
Aynen oyle ben zaten kimsenin giydiginde degilim ama kiskirtilirsam agzimi bozarim saygi yoksa saygi yok
Aynen de öyle
Eşarp gözlerine Dursun sofra bezi nasıl bı tabir Rabbim affetsin ne diyelim
Bunlar affedilecekse biz melegiz. Bunlar kafir direkt
cahillikten haksızlıktan kaynaklı verecek cevapları olmayınca saldıracak yer arıyorlar
Beyinsiz olduklari için saygısızlık insanın giyimine laf etmek.
Buradakiler ciddiye alinacak tipler degiller hepsi klavye delikanlisi abdjx anaları kapalıdır kesin onlarin duysalar ne kadar üzülürler
Analari kapalidir ayriyeten bunlar kapali diye kizin yanina oturmaz kiz rahatsiz olur diye reelde jsjshdjd cok goruyorum ama burada kapali kizi tahrik edip rahatsiz olacagi ne varsa derler😅😅😅
Asosyal incel erkek dolu bura disari bile cikmiyorlar
aynen huyuna gitmezsen sitedeki en igrenc en kezban sensin huyuna gidersen prensessin shdhdh
tipik canım bunlar işine geldimi konusur işine gelmedi mi susarlar bunlar ın durusu yokki. mayası bozuk sütü bozuk
Böyle kişilere cidden takılıyor musun
Neden oyle bisey yaparım ki
Senmisin BU kiz
Kamalist ipmeler işte.
Bizi kudurtan sensin 😂
Siz zaten fiseklenmeye ates almaya musait tiplersiniz benim kudurttugum yok kardeşim
Tabi tabi ne demezsin asil kuduruk sensin sanki bilmiyorum da 😂
Eşarbını yan bağlama diyorum.
Bak bu ayıp aşamadılar şu eşarp yazma türbanı
Bunu diyenlerin turbanli diye kategori acmasi olayi yeterince acikliyor zaten cogu cahil salagin teki ya cok altta kalmis ya da uste bir turlu cikamamis tipler altta kalmak hem kiz hem erkek icin iki anlamli kullandigim bir kelime olsun
Olsun
Engelle geç
boş ver
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?