Merhaba arkadaşlar polis avukat arkadaşlar bir bakabilir mi
1 ay
Cevap
5Cevap
Ne göz dağı veren tiplersiniz maşallah 🙃
İkiside değilim ama az çok anlarım nedir olay
ne yapacağımı şaşırdım. Sevgilim Sürekli ben ilgisizliğinden dolayı sürekli ayrıldığımız ama hep o dönen, sadece cinsel odaklı, zamanında beni zorla tehditlerle sevgili olan sevgilim yine döndü. Ben de kabul ettim, buluştum, görüştük. Yine günlerce yazmadı bana, yazıyorum normal davranıyor, dalga geçer gibi müsait değilim diyor. Ben de şeytana uydum, fake hesaptan takip ettiği birkaç kıza yazdım. Birkaçıyla konuşmuş, kızlar istememiş. Bana yoğunum dediği zamanlar birine yazdım, deli çıktı, sorduğum soruya çok aşırı tepki verdi. Tanımıyorum, takipleşmiyoruz dedi, hâlbuki takip ediyordu. Kadının bir korkusu vardı herhâlde. Ben de o yalancı, ikimizi idare eder şerefsiz dedim, çok kızdım. Çünkü ona yazmış, o da bana şizofren hasta demiş, kadın da bana söyledi. Sadece sevgilisi misin, akrabası mı diye sorduğum için kalkmış sevgilim. O fake hesabı şikâyet etmiş, bana sordu sen misin diye, değilim dedim ama büyük ihtimal biliyordur ben olduğumu ya da bir arkadaşı zannediyor. Dilekçeyi gösterdi, beni karalama, tehdit, şantaj diyor ve evli adamım, sevgilim yok diyor. Hâlbuki konuşmadığı kadın kalmamış. Bu adam bana ayrılmak istedim diye elimi kolumu kemerle bağlayıp saldıran bir adam, biraz siyasetle uğraşan bir tip. Ben ona itiraf etsem çok kötü olur, korkuyorum da ama hesabı bulursa, mahkeme açarsa ailem duyar. Zaten annem rahatsız, duyulsa mahvolur, hem de böyle bir ilişki kimseye de söylemem. Sizce ne yapmalıyım, onun tehditlerini, hâlâ bana çok hakaret ediyor, onlar fayda sağlar mı? Ben olayı kapatmak istiyorum, onunla uğraşmak istemiyorum. Sizce çıkar mı bir şey? Kadın da muhtemelen evli, o yüzden böyle yaptı. Arkadaşları bana istek atıyor, o haberim yok diyor, kadını da tanımıyorum diyor ama inanmıyorum. Ne yapayım bilmiyorum.
Bence bir şey yapma hakaret mesajları varsa onları kaydet o yazan kişinin sen olduğunu söyle şikayet etmesin edersen bende seni ederim şikayet de belki orta yolu bulursun bulmazsanda çok önemli bir ceza almazsın korkma girmezsin içeri yani ama ailem duyar diyorsan açık açık konuş bende seni şikayet ederim sen bilirsin de
İkimizde ceza alırız sen bilirsin de korkmadığını göster. Korkarsan üstüne gelir
Dedim ismini vereyim dedi bende seni şikayet ederim dedim bana yaşattığını evli adamsın dedim bi arkadaşa da sordum bulunmaz dedi takipsizlik verirler dedi
Takipsizlikte olabilir ama bilemiyorum buladabilirler
Ben işsizim
Avukatım
Merhaba arkadaşlar, sevgilim lütfen çok çaresizim, korkuyorum. Avukat, polis, hukukçu arkadaşlar yazabilir mi, ne yapacağımı şaşırdım. Sürekli ben ilgisizliğinden dolayı sürekli ayrıldığımız ama hep o dönen, sadece cinsel odaklı, zamanında beni zorla tehditlerle sevgili olan sevgilim yine döndü. Ben de kabul ettim, buluştum, görüştük. Yine günlerce yazmadı bana, yazıyorum normal davranıyor, dalga geçer gibi müsait değilim diyor. Ben de şeytana uydum, fake hesaptan takip ettiği birkaç kıza yazdım. Birkaçıyla konuşmuş, kızlar istememiş. Bana yoğunum dediği zamanlar birine yazdım, deli çıktı, sorduğum soruya çok aşırı tepki verdi. Tanımıyorum, takipleşmiyoruz dedi, hâlbuki takip ediyordu. Kadının bir korkusu vardı herhâlde. Ben de o yalancı, ikimizi idare eder şerefsiz dedim, çok kızdım. Çünkü ona yazmış, o da bana şizofren hasta demiş, kadın da bana söyledi. Sadece sevgilisi misin, akrabası mı diye sorduğum için kalkmış sevgilim. O fake hesabı şikâyet etmiş, bana sordu sen misin diye, değilim dedim ama büyük ihtimal biliyordur ben olduğumu ya da bir arkadaşı zannediyor. Dilekçeyi gösterdi, beni karalama, tehdit, şantaj diyor ve evli adamım, sevgilim yok diyor. Hâlbuki konuşmadığı kadın kalmamış. Bu adam bana ayrılmak istedim diye elimi kolumu kemerle bağlayıp saldıran bir adam, biraz siyasetle uğraşan bir tip. Ben ona itiraf etsem çok kötü olur, korkuyorum da ama hesabı bulursa, mahkeme açarsa ailem duyar. Zaten annem rahatsız, duyulsa mahvolur, hem de böyle bir ilişki kimseye de söylemem. Sizce ne yapmalıyım, onun tehditlerini, hâlâ bana çok hakaret ediyor, onlar fayda sağlar mı? Ben olayı kapatmak istiyorum, onunla uğraşmak istemiyorum. Sizce çıkar mı bir şey? Kadın da muhtemelen evli, o yüzden böyle yaptı. Arkadaşları bana istek atıyor, o haberim yok diyor, kadını da tanımıyorum diyor ama inanmıyorum. Ne yapayım bilmiyorum.
Buyur dinliyorum
, sevgilim lütfen çok çaresizim, korkuyorum. Avukat, polis, hukukçu arkadaşlar yazabilir mi, ne yapacağımı şaşırdım. Sürekli ben ilgisizliğinden dolayı sürekli ayrıldığımız ama hep o dönen, sadece cinsel odaklı, zamanında beni zorla tehditlerle sevgili olan sevgilim yine döndü. Ben de kabul ettim, buluştum, görüştük. Yine günlerce yazmadı bana, yazıyorum normal davranıyor, dalga geçer gibi müsait değilim diyor. Ben de şeytana uydum, fake hesaptan takip ettiği birkaç kıza yazdım. Birkaçıyla konuşmuş, kızlar istememiş. Bana yoğunum dediği zamanlar birine yazdım, deli çıktı, sorduğum soruya çok aşırı tepki verdi. Tanımıyorum, takipleşmiyoruz dedi, hâlbuki takip ediyordu. Kadının bir korkusu vardı herhâlde. Ben de o yalancı, ikimizi idare eder şerefsiz dedim, çok kızdım. Çünkü ona yazmış, o da bana şizofren hasta demiş, kadın da bana söyledi. Sadece sevgilisi misin, akrabası mı diye sorduğum için kalkmış sevgilim. O fake hesabı şikâyet etmiş, bana sordu sen misin diye, değilim dedim ama büyük ihtimal biliyordur ben olduğumu ya da bir arkadaşı zannediyor. Dilekçeyi gösterdi, beni karalama, tehdit, şantaj diyor ve evli adamım, sevgilim yok diyor. Hâlbuki konuşmadığı kadın kalmamış. Bu adam bana ayrılmak istedim diye elimi kolumu kemerle bağlayıp saldıran bir adam, biraz siyasetle uğraşan bir tip. Ben ona itiraf etsem çok kötü olur, korkuyorum da ama hesabı bulursa, mahkeme açarsa ailem duyar. Zaten annem rahatsız, duyulsa mahvolur, hem de böyle bir ilişki kimseye de söylemem. Sizce ne yapmalıyım, onun tehditlerini, hâlâ bana çok hakaret ediyor, onlar fayda sağlar mı? Ben olayı kapatmak istiyorum, onunla uğraşmak istemiyorum. Sizce çıkar mı bir şey? Kadın da muhtemelen evli, o yüzden böyle yaptı. Arkadaşları bana istek atıyor, o haberim yok diyor, kadını da tanımıyorum diyor ama inanmıyorum. Ne yapayım bilmiyorum.
Yapacağın tek şey karakola gidip şikayet et ve korktuğunu söyle sana onunla alakalı uzaklaştırma kararı alırlar ve gerekirse seni bir yere yerleştiriler seninde elinde mesajlar vardır onunla alakalı sende onları sun senin bu yaptığın büyük bir suç değil karalama falan değil seni korkutmuş sen karakola git ama bak bu tip kişilerin şakası olmuyor zarar verir sana dikkat et birde lütfen evli erkeklerden uzak durun buda nasihat
Hiç istemedim neler neler yaşattı bana bu adam tehditler ayrılmak istiyorum diye saldırdı bana ya keşke bulunmasa bulunmazlar takipsizlik verseler ben bu durumda bile hala çok seviyorum hala🥲
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, yaşadığın şey belli ki seni tedirgin etmiş gibi, ses tonun gergin geliyor biraz 😕 Olayı detaylı yazarsan, yaşını, şehir bilgisini ve tam olarak neyle karşılaştığını anlatırsan genel bir fikir yorumlayabiliriz 🧐 Ama kesin hukuki görüş için mutlaka bir avukata gitmen şart, KS’den alınan hiçbir cevap resmî hukuki danışmanlık yerine geçmez ⚖️
ne yapacağımı şaşırdım. Sevgilim Sürekli ben ilgisizliğinden dolayı sürekli ayrıldığımız ama hep o dönen, sadece cinsel odaklı, zamanında beni zorla tehditlerle sevgili olan sevgilim yine döndü. Ben de kabul ettim, buluştum, görüştük. Yine günlerce yazmadı bana, yazıyorum normal davranıyor, dalga geçer gibi müsait değilim diyor. Ben de şeytana uydum, fake hesaptan takip ettiği birkaç kıza yazdım. Birkaçıyla konuşmuş, kızlar istememiş. Bana yoğunum dediği zamanlar birine yazdım, deli çıktı, sorduğum soruya çok aşırı tepki verdi. Tanımıyorum, takipleşmiyoruz dedi, hâlbuki takip ediyordu. Kadının bir korkusu vardı herhâlde. Ben de o yalancı, ikimizi idare eder şerefsiz dedim, çok kızdım. Çünkü ona yazmış, o da bana şizofren hasta demiş, kadın da bana söyledi. Sadece sevgilisi misin, akrabası mı diye sorduğum için kalkmış sevgilim. O fake hesabı şikâyet etmiş, bana sordu sen misin diye, değilim dedim ama büyük ihtimal biliyordur ben olduğumu ya da bir arkadaşı zannediyor. Dilekçeyi gösterdi, beni karalama, tehdit, şantaj diyor ve evli adamım, sevgilim yok diyor. Hâlbuki konuşmadığı kadın kalmamış. Bu adam bana ayrılmak istedim diye elimi kolumu kemerle bağlayıp saldıran bir adam, biraz siyasetle uğraşan bir tip. Ben ona itiraf etsem çok kötü olur, korkuyorum da ama hesabı bulursa, mahkeme açarsa ailem duyar. Zaten annem rahatsız, duyulsa mahvolur, hem de böyle bir ilişki kimseye de söylemem. Sizce ne yapmalıyım, onun tehditlerini, hâlâ bana çok hakaret ediyor, onlar fayda sağlar mı? Ben olayı kapatmak istiyorum, onunla uğraşmak istemiyorum. Sizce çıkar mı bir şey? Kadın da muhtemelen evli, o yüzden böyle yaptı. Arkadaşları bana istek atıyor, o haberim yok diyor, kadını da tanımıyorum diyor ama inanmıyorum. Ne yapayım bilmiyorum.