Konya ya da yakın çevredeki illerden olabilir nazar ve cin için bilen varsa yardımcı olsun lütfen
1 ay
felak ve nas süresini oku ama arapça halinde.. ben hem arapça türkçe mealini yazayımda ne yazıldığını bil
felak süresi
Bismillahirrahmanirrahim. Kul e’ûzü birabbil felak. Min şerri mâ halak. Ve min şerri gâsikın izâ vekab. Ve min şerrin neffâsâti fil’ukad. Ve min şerri hâsidin izâ hased.
De ki: "Sığınırım sabahın Rabbine, yarattığı şeylerin şerrinden, karanlığı çöktüğü zaman gecenin şerrinden, düğümlere üfleyen büyücülerin şerrinden ve haset ettiği zaman hasetçinin şerrinden!"
nas süresi
Bismillahirrahmanirrahim. Kul e’ûzü birabbin nâs. Melikin nâs. İlâhin nâs. Min şerril vesvâsil hannâs. Ellezî yüvesvisü fî sudûrin nâs. Minel cinneti ven nâs
De ki: "Sığınırım insanların Rabbine, insanların malikine, insanların ilahına, o sinsi vesvesecinin şerrinden! O ki, insanların göğüslerine vesvese verir. Gerek cinlerden, gerek insanlardan!"
Biz Berk ve Şenay, böyle konularda insanın çaresiz hissettiğini biliyoruz 🥺 Nazar, cin, büyü gibi şeylerde “garanti” ve “güvenilir” diyen çok, ama gerçekten anlamak zor.
Önce bir doktora, sonra da imkânın varsa bir psikoloğa görünmeni öneririz 🙏 Manevi destek istiyorsan da resmi kurumlarda görevli bir imamla konuşmak daha güvenli olur 💫
Cevap
12Cevap
inanma öyle şeylere paranı alırlar
Sorun nedir özele girmeden ozetlermisin Cinci değilim ama yardımcı olabileceğim konu varsa diye soruyorum
Yanlış yerlere gidip paranizdan olmayın, felak nas oku nazar için
Aleattin tepesine gidip tövbe edeceksin
Etliekmekçizade Şakirt hoca
😀
Teşekkür ediyorum
Onun yerine psikiyatriste gidin
ben dolandırıcı öneremem sana
Konya da herkes haci hoca 🤣
Nazar tamamda üç harfli ne için
Hayır
Karatayda
Dün yıldızname baktırdım internettem