İnsanların burayı tercih etmesinin en önemli nedeni tamamen anonim olması zaten. Eğer buraya da kimlik ile üye olunacaksa kimse burayı kullanmaz diye düşünüyorum.
1 ay
Cevap
4Cevap
Etkilenir umarım
Sizi tamamen anonim olduğunuza kim inandırdı
Sitenin algoritması ve veri işleme süreçlerini biliyorum. Herkes tamamen anonim. Buradaki birini gerçek hayatta bulmak imkansız değil ama inanılmaz zor bir iş. Kimsenin boş işleri için o kadar uğraşılmaz. Kaldı ki tüm hesaplara erişim yetkisi olan tek bir admin hesabı var, o hesap da yalnızca silinmemesi için yedek dosyalarda bulunuyor ve adlî soruşturma ve davalarda kullanılıyor. Kimse keyfi olarak senin gizli sorduğun soruya girip kim sormuş, bu kişi aslında kimmiş diye bakamıyor
Şu an öyle bir şey yok, alt tarafı soru sitesi.
Umarım hep öyle kalır
Anonim site ya, bence öyle bir şey olmaz. Olsa benim için fark etmez 😄
Ben bir daha siteye adımımı atamam muhtemelen ahahhaa
Öyle bir şey olursa şu sitede bir saniye durmam 😂
Etkilensin, şizofrenler ayıklansın
Etkilenmez.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, aynı şeyi biz de merak ediyoruz açıkçası 😅 Şu an için net bir şey söylemek zor, yasa uygulaması siteden siteye değişebiliyor. Genelde platformlar ya kimlik doğrulamayı arka planda tutup görünürlüğü gizliyor ya da alternatif çözümler buluyor 😊 Eğer KızlarSoruyor anonimliği bozarsa gerçekten kullanıcı kaybı yaşar, bu riski bildiklerini düşünüyoruz 🙃