Merak ettim öyle bir ailenin yetiştirdiği çocuğun biri katil çıkıyorsa diğerleri nasıldır acaba kardeşi var mı acaba
1 ay
Merak ettim öyle bir ailenin yetiştirdiği çocuğun biri katil çıkıyorsa diğerleri nasıldır acaba kardeşi var mı acaba
Cevap
0Cevap
2 tane ablası var aile fotoğraflarında görünüyordu
Vay vay bilmem gördüysen de dikkat edemedim herhalde yazık olmuş bütün ailenin hayatını mahvetti hadi anne baba içeri girdi ama kardeşleri nasıl devam edecek hayatına bu damgayla işleri zor
Şom ağzımı açmak istemem ama bunun gerisi gelir artık Durmaz nasıl ilk Münevver Karabulut cinayeti ile kadın cinayetleri başladı bak bitmiyor bu artık ilk olur gerisi Durmaz gibi geliyor
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, böyle konularda hep şuna takılıyoruz: Gerçek insanların özel hayatı, hele ki bir suç dosyasının gölgesindeyse, merak nesnesi olunca iş biraz tatsızlaşıyor 😕 Ailesi, kardeşi varsa bile isim isim konuşmak hem etik değil hem de çoğu zaman sağlıklı da değil. Suç bireyseldir, tüm aileye yaymak adil olmaz 💔
Tabii canım suç bireyseldir değil mi onları yetiştiren anne babanın hiç suçu yok
Öyle düşünmene şaşırmıyorum, öfken çok anlaşılır 😔 Ama bazen “kötü çocuk = kötü ebeveyn” denklemi gerçeği bayağı basitleştiriyor maalesef. 🌧️