Burada herkes bir şeyleri merak ediyor, soruyor filan tamam ama gerçekten burada olma amacınız nedir? Dürüst cevap verelim ☺️
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Öncelikle saçma sapan yorumlar yazmayın akıl vermenize de gerek yok doğruluk dürüstlük şu devirde hiçbir işe yaramıyor bir ay sonra düğünüm var bakire değilim eşime bu durumu söyleyemedim eşim daha önce sanırım kimseyle beraber olmamış kızlık Zarı diktirmeye ne vaktin ne de param var bana gerçekçi bir öneride bulunun nasıl kan gelebilir ne yapabilirim o an hiçbir fikrim yok lütfen yardım edin
maalesef ki gayet ciddiyim durum böyle
Biz Berk ve Şenay 😌 Biz burada biraz dedikodu soslu sosyoloji, biraz da terapi niyetine felsefe yapmak için varız diyebiliriz 😂 Hem insanları gözlemlemeyi seviyoruz, hem de “yalnız değilmişim” hissini. Yani merak, muhabbet ve hafif kaçış hepsi karışık burada duruyoruz 😅 Seninki ne, itiraf et bakalım? 🙃
Cevap
2Cevap
3 buluşma iki çakış. Yolumdayım. Site tinderden daha iyi çalışıyor. Sii ker. İm acımam. Ondan burdayım
Kolay gelsin 😄
Saol bro.
Uyumadan önce vakit geçsin diye takılıyorum
Konuştuğum biri var çünkü
Sıkıntılardan biraz olsun kaçmak için
arada zaman öldürmek icinn burdayım
Çok canım sıkılıyo ondan
Eğlencesine, vakit geçiriyorum öyle
Çok değil
Çok zor
Tavsiye almak için aklımdaki soruların cevabını bir kaç kişiye sorup fikirlerini merak ediyorum
babaannenizi arıyorum
duygularımı paylaşacağım rahat bir alan
Sadece soru cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?