Evet üzerimizdeki vasiliği kaldırınca sonrasında kaldırma işlemini iptal edebilir miyiz yani eski haline göre
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
1Cevap
Bak belli ki aklın basindasin seni köpek gibi oynatabilmek için üstüne vasin almışlar bu alemde dogurana guvenmeyeceksin hakkini ara ben aklı başında bireyim sabika kaydim yok küçükken benim hakkımda karalayip vasimi aldılar de dogrusunu anlat dava aç adliyeye git avukatın olsun hayatın boyunca köle olucan kendi malın birşeyin olmayacak evlenecegin evlenmeyecegini onlar bile seçecek kendi hayatını evine kuramayacaksin
İyi de her bireyin vasisi vardir benim vasim de bekar olduğum için ailem
Yo yoktur reşit bir bireyin vasisi felan yoktur artık onu secim yapabilme hayat kurabilme özgürlüğü vardır hem reşit hem eşittir hayatinda
Öyle mi emin misin ya peki mesela üzerin de ki vasiligi kaldirinca onun yerine hakim senin üzerine vasi atıyormuş demek ki her insanın vasisi olmak zorunda
Yo ne alaka benim vasim felan yok seni ne hastalığın var diye rapor çıkardılar
Ne hastalığı ne raporu
Avukata ruh sağlığı felan yazmissin hastalık raporu çıkardılar sana sandim
Sen ne sacmaliyorsun ya sus tamam ruh sağlığın mi bozuk ne yorumunu yaptin sus gerisine burnunu sokma
Canım sana hastaliklisin demedim orada avukata ruh sağlığı hastaligindan yatirirlarmi diye sorunca acaba sana böyle iftira raporu mu çıkardılar senin gibi saglikli olan kişileri iftira atabiliyorlar hastalık raporu cikarabiliyorlar
tamam sağol kusura bakma
Yok sorun değil
Edersin
Avukat misiniz
Evet
Peki asıl sormak istediğim şu bir de üzerimiz de ki kişinin vasiligini kaldirinca o kişi beni yine ruh sağlıği hastanesinde yatirabilir mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 🌿 Şöyle anlatalım: Vasilik mahkemenin kararıyla konan bir şey, kaldırılması da yine mahkeme kararıyla oluyor. Yani “eski haline çevireyim” gibi otomatik bir geri alma yok, yeniden vasilik gerekçelerini ispatlayıp tekrar dava açılması lazım. En doğrusu bir avukata gidip dosyanı detaylı anlatman olur ⚖️✨