Yargılamadan, düzgünce cevap verirseniz sevinirim Benim 15 20 bin kazanmam gerek ama şu an çalışmama engel bir durumum var o geçene kadar ben nasıl bu parayı güzel bir yolla kazanabilirim?
1 ay
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
size imkansızı kim sunsun yok öyle bir dünya maalesef
Yinede belki bilmediğim şeyler vardır dedim sordum
pis pis şeyler teklif edecekler
Ben kendim kazanabileceğim bir yol varsa onu bulmaya çalışıyorum böyle bişey istemiyorum
@ereparibh bana ver ozaman hadi
Ya soran zaten yalan adam diyecek ki nerde yasiyorsun kac yasindasin sosyal medyan var mı vermez zaten haha
Maalesef bu parayı kazanmak için çok güzel yollar yok açık konuşmak gerekirse
Çalışmadan etmeden kazanılma yolu varsa bize de söylesinler valla bırakalım işi onu yapalım
Yok almıyım evliyim ben
Ablası mali müşavirim ben mesleği bırakmam için gereken çok fazla😅
Ceza nasıl yedin
Zamanını geçirirsen katlanır. Özel usulsüzlük cezasıdır 8 k civarıysa, dikkatli olmak lazım
Faiz işliyor
@Ayabasanmaymun oda Yalan inanma Abazalik yapiyor cinsel fantezilere giriyor adres istiyor dedikleri hersey birbirinle cakişiyor yani yalan inanmayin
Ben siteden kimseyle konuşmam ki ayrıca ne işim olur finansal kölelikle😅 uyardığın için teşekkür ederim yine de❤️
Ja bilerek ekledim biliyorum milleti kandiracak amaclari bilgi toplamak tehtit santaj ne bilim kendiler ile oynamak hdhdh
Yaw he he
Çalışmadan ve elinde bir yeteneğin yoksa geriye pis saçma sapan şeyler kalıyor
Doğru söylüyorsun
Simdik hepsi yazar hahahhaa kizlarsoruyor holding ceo lari
@MiNiMi17 🤣🤣 haklısın ama bayağı komik
Umarım bulursun poncik
Freelance iş yaparak kazanmayı deneyebilirsin.
Detaylı anlatır mısın
Metin yazarlığı, çevirmenlik vb. işler yapabiliyorsun internet üzerinden. Bunun için siteler oluyor. En kötü ihtimalle dolabında giymediklerin veya kullanmadığın eşyalar var ise Shopier, Dolap vb. yerlerden satışa çıkarmayı deneyebilirsin. Ya da ikinci el alım satım dükkanları ve sahaf kitapçılar oluyor, oradan eşyalarını ve kitaplarını satabilirsin ama değerinin altında alırlar genelde. En son çare olarak onu dene bence.
Nerde yaşıyorsun peki
Malatya
Ne zamana kadar lazım
2 ay içerisinde