Diğer 1 ay Genç erkeklerin cinsel organları daha mı açık renkli olur? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Mesela 18 yaşında bir erkeğin cinsel organı daha mı beyazdır Genç erkeklerin cinsel organları daha mı açık renkli olur? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 ay Diğer konusunda 29,4b cevap paylaştı. Açıp bak emin ol gadası 0 0 Yorumla
aryakoc Takip Et Xper 7 Yaş: 19 , eic 100% 1 ay Beyaz tenli erkek bu yuzden seviyorum , pembe oluyormus onlarinki 2 4 Yorumla Soran 1 ay Evet ya çok kara olmasın Yorumla kizlarapasifbiri 1 ay @aryakoc ten rengiyle alakali aynen Yorumla chucky434 1 ay Çokda beyaz olmuyor ya Yorumla BicepsAtıyorum 1 ay Benim pembe yaş 19 Yorumla
Kerpiç Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% 1 ay Bunun yaşla ilgisi yok.Sen bunu neden merak ettin he 0 2 Yorumla Soran 1 ay Sevgili olacağım erkeği seçmek için Yorumla Kerpiç 1 ay Sana bu konuda yardımcı olayım 📥 Yorumla
lockerow35 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 ay Diğer konusunda 981 cevap paylaştı. yani dah aaz kapalı alanda kaldı daha beya zolması lazım 0 0 Yorumla
TrDunya Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 100% 1 ay Sizinki gibi değil mesela ten rengine uyumlu yaşla bir alaksi yok 0 0 Yorumla
muhasebeuzms Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 ay Diğer konusunda 380 cevap paylaştı. Hatta bebeklerin ki bembeyaz olur büyüdükçe karariyor 100 yasindakide simsiyah oluyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 ay Yani alakalı değil kendimden yola çıkarsam hiç renk tonu değişmedi baştan beri aynı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 ay Ya benimki jop gibi kap kara ama do. Giymiyorum diye sarkıyor napim kabarik duruyor kiz haklı 0 0 Yorumla
Romantiq_deli Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 ay Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı. Onun yaşla alakası yok Benimki bembeyaz mesela 0 2 Yorumla Soran 1 ay Ay hepinizinki de bembeyaz Yorumla Romantiq_deli 1 ay İnanmiyor musun Yorumla
bensorayimmm Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 ay Diğer konusunda 2b cevap paylaştı. bunun yasla ilgisi yok ya 0 4 Yorumla Soran 1 ay Büyüdükçe deri kalınlaşır ve renk koyulaşırmış Yorumla bensorayimmm 1 ay kim dedi sana bunu ama neyse gizlsin sorsmiyorum. merak ettim Yorumla Soran 1 ay Bir yazıda gördüm Yorumla bensorayimmm 1 ay peki neyse belli ki i atcisn degilsn istk atemsn birseywlr sormaknisterim Yorumla
Byteknisyen Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 ay Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. alakası yok genetiğe bağlı sizlerinki gibi 0 0 Yorumla
İzmirin-BeyEfendisi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 ay Yaşla alakası yok, ten rengiyle de alakası yok 0 0 Yorumla
kizlarapasifbiri Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% 1 ay ten rengiyel alakali yasla degil bence 0 0 Yorumla
Pipetpipet Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% 1 ay Diğer konusunda 775 cevap paylaştı. Merakını giderelim 0 0 Yorumla
sıkıntıdanhepbunlar Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 ay Diğer konusunda 632 cevap paylaştı. Yooo hiç koyulaşmadı valla 0 0 Yorumla
gghostman Takip Et Guru Yaş: 29 1 ay Diğer konusunda 943 cevap paylaştı. Sen daha çok izlemişsindir sen söyle 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 ay benim ki pembe :D 1 2 Yorumla Soran 1 ay Cidden mi erkeklerin çoğunun koyu olurmuş hepsi pembe diyor yalan mı doğru mu Yorumla Cevap sahibi 1 ay ıspatlayabilirim :D Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 1 ay Diğer konusunda 2,9b cevap paylaştı. Benimkinin bembeyaz olduğunu söylüyorlar 😎 0 1 Yorumla by_kowboy 1 ay Ben ne desem inanmazsın zaten Yorumla
ERKAN0106 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 1 ay Benimkide beyaz yaşla ne alaka 0 2 Yorumla Soran 1 ay Hepinizinki de beyaz aynen Yorumla ERKAN0106 1 ay Neden yalan sögleyim Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% 1 ay Diğer konusunda 2,8b cevap paylaştı. Yaş ile alakası yok 0 0 Yorumla
varus55 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 38% 1 ay Diğer konusunda 9,3b cevap paylaştı. hayır 0 0 Yorumla
ünlü_düşünür Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 ay Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Galiba öyle 0 0 Yorumla
m ölümmeleği00 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 ay Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Valla benim kapkara 0 0 Yorumla
Sarhoşmuolsak080 Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 100% 1 ay Diğer konusunda 310 cevap paylaştı. Benimki beyaz 0 0 Yorumla
Kayacem3501 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 ay Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Senin nasıl 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 ay Kullanilmadigi icin olabilir 1 1 Yorumla Soran 1 ay Yok derisi sertleşmemiş be ve koyulaşmamış oluyormuş Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 ay Pembe olanlar mı ilgini çekiyo 0 2 Yorumla Soran 1 ay Bi zahmet Yorumla Cevap sahibi 1 ay atsam yorumlar mısın lksdfjhsdsfdh Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 ay pembe diyenlerin çoğu yalan 0 3 Yorumla Soran 1 ay Bence de Yorumla Cevap sahibi 1 ay sizin ki gibi çamaşır kullanımı ve hava alamamasından dolayı kararıyor Yorumla Cevap sahibi 1 ay ama size göre biraz daha serbest olduğu için biraz daha pembe kalıyor Yorumla
byherbalife034 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 1 ay alakası yok 0 2 Yorumla Soran 1 ay Ama öyle yazıyor genç yeni yetişen penislerin derisi daha ince olduğundan daha açık renkli olurmuş Yorumla byherbalife034 1 ay yalan. zaman zaman bazen kararir bazende ayna gibi olur Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Açıp bak emin ol gadası
Beyaz tenli erkek bu yuzden seviyorum , pembe oluyormus onlarinki
Evet ya çok kara olmasın
@aryakoc ten rengiyle alakali aynen
Çokda beyaz olmuyor ya
Benim pembe yaş 19
Bunun yaşla ilgisi yok.
Sen bunu neden merak ettin he
Sevgili olacağım erkeği seçmek için
Sana bu konuda yardımcı olayım 📥
yani dah aaz kapalı alanda kaldı daha beya zolması lazım
Sizinki gibi değil mesela ten rengine uyumlu yaşla bir alaksi yok
Hatta bebeklerin ki bembeyaz olur büyüdükçe karariyor 100 yasindakide simsiyah oluyor
Yani alakalı değil kendimden yola çıkarsam hiç renk tonu değişmedi baştan beri aynı
Ya benimki jop gibi kap kara ama do. Giymiyorum diye sarkıyor napim kabarik duruyor kiz haklı
Onun yaşla alakası yok
Benimki bembeyaz mesela
Ay hepinizinki de bembeyaz
İnanmiyor musun
bunun yasla ilgisi yok ya
Büyüdükçe deri kalınlaşır ve renk koyulaşırmış
kim dedi sana bunu ama neyse gizlsin sorsmiyorum. merak ettim
Bir yazıda gördüm
peki neyse belli ki i atcisn degilsn istk atemsn birseywlr sormaknisterim
alakası yok genetiğe bağlı sizlerinki gibi
Yaşla alakası yok, ten rengiyle de alakası yok
Senin yaşın kaç 18 değil de 7 12 yaş arası daha beyaz
ten rengiyel alakali yasla degil bence
Merakını giderelim
ten rengine göre
Yooo hiç koyulaşmadı valla
Sen daha çok izlemişsindir sen söyle
benim ki pembe :D
Cidden mi erkeklerin çoğunun koyu olurmuş hepsi pembe diyor yalan mı doğru mu
ıspatlayabilirim :D
Benimkinin bembeyaz olduğunu söylüyorlar 😎
Ben ne desem inanmazsın zaten
Neresi beyaz senin kukun beyaz mı
Benimkide beyaz yaşla ne alaka
Hepinizinki de beyaz aynen
Neden yalan sögleyim
Evet olabilir
Aç bak. Daha iyi anlarsın
Hayır tenctengine göre değişir
Hayır
Yaş ile alakası yok
Yaşla değil tenle ilgili
hayır
Galiba öyle
Valla benim kapkara
Evet
Benimki beyaz
Senin nasıl
Kullanilmadigi icin olabilir
Yok derisi sertleşmemiş be ve koyulaşmamış oluyormuş
Pembe olanlar mı ilgini çekiyo
Bi zahmet
atsam yorumlar mısın lksdfjhsdsfdh
pembe diyenlerin çoğu yalan
Bence de
sizin ki gibi çamaşır kullanımı ve hava alamamasından dolayı kararıyor
ama size göre biraz daha serbest olduğu için biraz daha pembe kalıyor
Benimki gara 😂
Evet benim öyle
alakası yok
Ama öyle yazıyor genç yeni yetişen penislerin derisi daha ince olduğundan daha açık renkli olurmuş
yalan. zaman zaman bazen kararir bazende ayna gibi olur
Oha soruya bak
Evet
O alakası yok