Yani açıkçası ben kız olsam parasız erkeği ne yapacam. Bunu alamıyorsun, şunu yapamıyorsun, bir yerlere çıkıp keyif yapamıyorsun, ekonomik sıkıntı yüzünden evde kavga gürültü bitmez, tek derdin karın doyurmak olunca bi üst istekleri yapamıyorsun falan cart curt
Bunu düşününce bile moralim hızlıca sıfırın altına düştü
Bunu düşününce bile moralim hızlıca sıfırın altına düştü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yoo beraber kazanır beraber yeriz. Eğer karşımdaki beni parasiz diye kabul ediyorsa ben niye etmeyeyim
Yani sen bilirsin. Anlaşırsanız ne âla
Kesinlikle bu zihniyet ise başımın tacı olur
Umarım gönlünce olur. Ama ben erkeğin çalışıp evine bakmasını. Kadının ise evinde oturup aileye bakmasını, çalışacam diye işe koşturmasını, milletin içinde hele ki erkeklerin içinde kalmasını istemem.
Üstüme alınmıyorum anlimin akıyla okudum öğretmen oldum gelip de kimse evde otur diyemez mesleğin erkeklerin içinde değil hadi iyi günler
Sen niye üstüne alındın ki? Her kadın senin gibi illa ben çalışacağım demiyor ki.
Eğer yakisikli bana değer verecekse sevgili olurdum ya sevgili olmak için ev olması lazım değil ama evlenmek için istemezdim
Ya kızım evi geç adamın parası yoksa sen bununla nasıl vakit geçirecen. Hee ben yedirir içiririm, hesabı ben öderim, planlar yapıp ben gezdiririm diyorsan o ayrı
Cidden sizi hiç anlamıyorum ya kadın paraya baksa paragöz paraya bakmıyorsa s*a*l*a*k oluyor yani anlamıyorum ben simdi havuzlu villa istese idim paragöz derdiniz
Ya kızım sen olayı tamamen yanlış anlamışsın. Ben erkek zengin olacak demiyorum. Parasız bi erkeğin de sağlıklı bi hayat yaşayacağını da sanmıyorum. Sen kendin doğru olanı biliyorsan milletin dediğini ne yapacaksın.
En azından hali vakti yerinde olsun. Düzgün bi işi belli bi miktar maaşı olsun. Ben bu olsun istiyorum. Ama işsiz güçsüz dolanın birini ne yapacaksın hayatında
hayır o da düşünmesin bi zahmet
Yani aklı başında biri kadın her ne kadar paraya bakmam dese de evlenmek istemez parası yoksa. İnsanın bu gururu olur
Duşunmem
Çirkin kız bile düşünmez bunu. Haklısın yani
Düşünmem