Özel sektörde çalışıyorum 25 yaşındayım sizce 26 yaşımda biriktirdiğim parayla ehliyet alıp hemen araba mi alayım. Yoksa 1 yıl daha biriktirip Beylikdüzünde 1+1 ev alıp ayrı evde mi yasayayim
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şu kaos bitmeden bir şey alma dolar yap bankaya da atma evinde tutmani öneririm. Her an bir patlak verebilir küçük hanım ayni suriye gibi iran gazze gibi bir durumun olmasi an meselesi sağlıklı bir şekilde politikayi izlerseniz bunu göreceksiniz. Bugun irak iran gazze suriye ufak bir savaş hareketinde devlet bütün bankalara el koydu hesaplar alindi ve savas çıktı devlet tapu kayitlari araçlar ruhsatlar kimlikler bitti kimin ne olduğu neyi olduğu hiçe sayildi. elinde parasi olan rahat bir şekilde bize ve baska ulkeye gtti.. banklarin faizi yüksek tutmasi da bunun bir işareti dir.. İsviçre bankasina hesap açmak en mantikli davranış olur. bunu yapamazsan evinde kesknlikle dolar tut.
Cevap
9Cevap
Ev alın
Ne kadar maas aliyorsun acaba bir yillik birikimle bunlari yapabiliyorsun cok merak ettim
5 yıldır çalışıyorum 1 yıl daha biriktircem
6 yil calisacaksin kazandiklarinla ihtiyaclarini karsilacaksin artani biriktirip 1+1 ev alacaksin valla cok guzel. Sana tavsiyem onceligin ev olsun. Bu sayede kira goderinide birikime cevirebilirsin. Onceligin arac olursa ev kirana ek arac giderlerinxe olacak bu da tekrardan birikim yapma surecini uzatacaktir
ev araba değer kaybeder
Ev al araba da alırsın sonra
Bu nasil meslek Beylikdüzünde 1 yilda ev
5 yıldır çalışıyorum 1 yıl daha biriktircem
Aylik maasin nekadar ki ne is yapiyorsun
İçinden gelen sese odaklan ne diyorsa o
Ayrı evde yaşa
Ev > araba
Ev al
Bence bir artı bir ev
ev al
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?