Cinselliği ve fantezileri uçlarda yaşamak evliliği nasıl etkiliyor?
1 ay
Cinselliği ve fantezileri uçlarda yaşamak evliliği nasıl etkiliyor?
Evli olup cinselliği uçlarda yaşayan var mı. Ben resmen kafasına vura vura yol aldırıyorum. Bekle bekle akıl etmiyor. Ben de emir veriyorum beklemek yerine artık. Yapacaksın edeceksin yap et böyle emir cümleleri ile işi götürüyorum. Ne yapayım, ben söylemezsem akıl etmıyor. Hasta mı olayım düşüne düşüne. 😂😂
Sabah işe gitmeden parfümler sıkkındım süslendim dişlerimi fırçalayıp yatağa geri döndüm. Öp beni, sarıl, hadi durma dedim. Ama uykuluydu yapamadı. İşe gitti. Ben de mesaj attım. Akşam yap diye, bakalım.. erkek milleti böyle. Odun, kalas.. alıp o odunu mobilya yapmak gerek. Yontmak gerek. Kendı halıne bırakınca bir halt olmaz. 🙄
Senin gibileri var mı gerçekten? Bizde ikna edicez diye uğraşıyoruz
Sen de dene emir vermeyi🤣
Sınır var mı fantezi de?
Soruyu beğenin lütfen
Deneyeceğim hatta aklıma başka fikirler soktun şimdi
Dene 👍🏻
Soruyu begenmedin
Yahu oturup seninle seks muhabbeti falan yapmamı mı bekliyorsun. Öyle bir vibe mı aldın benden.
Soruyu begenince ne olacak onu anlamadım.
Fikir vermeni sadece
Kelin ilacı olsa kendi başına sürer.
Sendeki ilaç belki bana çare olur ya da fikir verir
Ne fantezin varsa eşine anlat yapmak istediğini. Akşam hazır ol de. Kendini hazırlasın.
😈😈
Oyuncak kullandınız mı hiç
Öyle bir isteği olmadı hiç. Ben de zaten zor yakalıyorum adamı bir de oyuncakla korkutmiyim😅
🤣🤣🤣 Anal vs?
Bizim seks hayatımızı detaylı öğrenince eline ne geçecek acaba çok merak ediyorum😅 kendını mı tatmın ediyorsun böyle yoksa. hiç bir halta yaramayacak bunları öğrenmek.
Anal , oral, vajinal, ne isterse yapıyoruz. Daha hiç hayır olmaz demedim ben ona. İçinde hiç bir şey kalmasın diye çabalıyorum eşim için. Ama değerimiz bilindi mi soru işareti.
Basit şeyler bunlar. İletişim olsun yeterki arada. Anlatabilsin derdını. Çekınmeden. Hiç bir fantezi uzay ötesi gelmiyor bana. Ne isteseydi de yapardım ben. Bazen hala sorarım, içinde kalan , denemediğimiz, bana söyleyemediğin, çekindiğin , herhangi bir şey bir pozisyon var mı diye.
Keşke hepsi senin gibi olsalar 😭😭😭
Ha şu var. Bazı uçuk fantezi grubu onlara ben güzel kardeşim**grubu diyorum. Yok üçlü takılma yok eşini başkasına yaptırıp izlettirme. Öyle bir isteği olursa, anasını s.. 😅😅 bana böyle bir şey teklif ederse, herhalde cinayet işlerim. 😅 şaka bir yana son söylediği cümlesi olur herhalde ama , kafasını duvara sürterim yani kıvılcım çıkana kadar😂
Pzeevnnk yazdım kardeşime çevirdi
O dediklerine gerek yok senin gibisini bulduysa yatıp kalkıp dua etsin
Cevap
2Cevap
normal etkiler
İki taraf içinde sorun yoksa ve bu fantezilerden hoşlanıyorlarsa evliliği güçlendirir
Uçlarda derken
Public oyuncaklar vs vs
Antin kuntin işler ne gerek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar