Kusmedi ama mesafe koydu bir gun senin de ihtiyacin olur ve kimse birbirini kollamadigi icin, senin gibi, o yuzden bu kadar mibbing yapabiliyorlar dedi
1 ay
Kusmedi ama mesafe koydu bir gun senin de ihtiyacin olur ve kimse birbirini kollamadigi icin, senin gibi, o yuzden bu kadar mibbing yapabiliyorlar dedi
Arkadaşın haklı. Kimse sana gel yalan söyle demiyecek sonuçta gerçek olan şey neyse bunu söylemelisin. Ama tabi bu biraz duruş biraz da kendini bilme şeyisi. Bencil insanlar gibi kendi çıkarlarını kollamak için korkaklık edebilir ya da oraya çıkıp yalan da soyleyebilirsin. Kişilik meselesi...
Arkadaşın haklı.. eğer gerçekten mobbinge ugruyorsa ve buna sahitsen etmen gerekir. ve adalet herkese lazım olacak.. bende iş yerinden haksız çıkarılan 7 kişi için sabit oldum hala da aynı yerde çalışıyorum.. mobbingte yapiyorlar ama doğru olan buydu :)
Bugün sana yapmamaları, yarın yapmayacakları anlamına gelmiyor. Yarın sana yaptıkları zaman sende şahit arayacaksın ve şahit bulamayacaksın. Şahit ol ve gerçekleri söyle mahkemede
seni de düşünmeleri lazım ama sende onlardan sonra daha fazla mobbing uygulalar kesinlikle ama bugün onun yanında olursan başka zaman da senin yanında olurlar diye umuyorum
Cevap
6Cevap
İkinşzin de haklı yanları var. İş yerinde mobbing varsa yarın sana da uygulanır ama sen hala orada çalışıyorsun şimdi şahitlik etsen istenmeyen kişi olacaksın
Arkadaşın haklı maalesef. Siz fırsat verdikçe ezmeye devam ederler böyle
Doğruyu söylemelisin. Senin de başına gelebilir aynı şey
Gerçekten mobbing yapılıyorsa doğruyu söylemek lazım
haklısın da nenoldugunu merak da etim ama
Nasil yani anlamadim
msatrmsn acaba rica etsem sorsam
Ne kadar maaş alıyorsun
42. Pek ihtiyacim yok ailemin durumu iyi bunu biliyor keyfi yere is yerini kayiriyorsun bir gun gelir sana da yaparlar diyor
karışma
ama
yuzlerine
kimud
Yuzlerine de konusmam
Haklı aynı şeyi sende yaşarsın o zaman görürsün gününü
Rehabilitasyon merkezinde mi çalışıyorsun?
Yok guvenlik firmasinda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?