Hafta sonlari gidip gelirim sosyal birisi degilim benim icun onemli olan egitim deger mi egitimi nasil hocalari falan
1 ay
Hafta sonlari gidip gelirim sosyal birisi degilim benim icun onemli olan egitim deger mi egitimi nasil hocalari falan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Yaparsın
Yani yapılmayacak şey değil ama çok iyi çalışmalısın derslere ve sınavlarda çok iyi puan almalısın...
Sosyallik benim icin onemli degil tek hedefim okul ve derslerim
O zaman Kırıkkale'de de okuyabilirsin, oradaki üniversite de öyle sıradan bir üniversite değil yani... Hocaları falan gayet iyi diye biliyorum.
Benim alanım hukuk ama siz hemşirelik galiba o bölümlerin durumlarını bilemiyorum.
1 sene okuycam sonra yatay gecis sadece ganoyla grcis yapabilir miyim peki
İşte onu çok iyi araştırmalısın, her okul öyle geçiş kabul etmeyebiliyor.
Hangi üniversiteler ne şekilde kabul ediyor, yatay geçiş şartlarına bakmalısın
Resim gonderemiyoeum size kopyalayim gondersem ne demek istedigini soyler misiniz brn anlamadim da kafam karsiti cogu kisi gecemessin diyo merkezi yerlestirme puani da gerekli diyo sadece ganoyla gecis de yapabilirsin diyen oldu
Not Ortalaması:
Yatay geçiş yapmak için aranan ilk şart yüksek not ortalamasıdır. İstenen en düşük not ortalamasını üniversiteler kendisi belirler ve genelde en düşük ortalama 4.00 üzerinden 3.00 ile 3.50 arasında değişir. Yatay geçiş kontenjanlarının sınırlı olduğu düşünülürse, en yüksek ortalamaya sahip olan öğrencinin şansının daha yüksek olduğu görülür. Resmi sitesinde bu yaziyo
Hangi üniversitenin sitesinde bu şekilde yazıyor? Şimdi bazı arkadaşların dediği de doğru, bazı üniversiteler merkezi yerleştirme taban puanı istiyor.. Yani üniversite o zaman en düşük hangi puan ile alım yaptıysa onu da istiyor olabiliyor. Dediğim gibi şartlar üniversiteden üniversiteye değişiklik göstermektedir...
Sbü gulhane
Bendr kırıkkale mezunuyum ankaradan gidip geldim
Zor oldu mu senin icin
Hayır olmadı hangi bölüm senin
Hemsire
Ljj
Anladım kyk kalıyorsun
Evet
Yazarmısın bana
Hangi bölüme geleceksin?
evet yaparsın
Yaparsın yardım ederim