İlla sevgiliyseniz geleceğiniz olacak diye bir şey yok ciddi ilişki vardır takılmalık vardır çocukta diyor ki ben takılmalık vakit geçirmelik ilişki yaşıyorum şu an ve evlenmiycem gönül eğlendiriyorum diyor bildiğin. En azından sana boş yere ümit vermiyor ama anası kız bulsa evlenilecek vs aşırı düzgün gider anında evlenir. Senin gibi kendi tanıştıklarıyla sadece eğlenme peşinde
Benimde ailem düzgün insanlar bende eğlenilecek bir kız degilim ama kimse öyle iliski istemez öyle iliski isteyenler esc dir zaten hicbir kız boş yere ilişki yürtümez biriyle ne gerek var
Takılmalık ilişkiyi sadece esc cinsellik yaşamak olarak görme işte normal güzel vakit geçiriyordur senle ama evlenme niyeti toktur bu da takılmalık olur. Yani senle gönül eğlendirip takılıyor kendi ağzıyla bile demiş madem sana ters ayrıl Mehmet’ten
Ana Sayfa > Diğer > Sorular > Bu cocuk sizce neden bana böyle dio bayadir sevgiliydik geçen evine gittim ama tabi ileri gitmedik sadece kucagima yatti öptü feln?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Amacın ne acaba çocuğun fikirlerini değiştirip evlendirmek mi kendinle
Yoo ne alakasi var ama sevgilisysek bi gelecegi olmali bu gönül eğlendirmek oluo
Ayrica evlilik konusu agzimdan cikmadi kendisi dedi
İlla sevgiliyseniz geleceğiniz olacak diye bir şey yok ciddi ilişki vardır takılmalık vardır çocukta diyor ki ben takılmalık vakit geçirmelik ilişki yaşıyorum şu an ve evlenmiycem gönül eğlendiriyorum diyor bildiğin. En azından sana boş yere ümit vermiyor ama anası kız bulsa evlenilecek vs aşırı düzgün gider anında evlenir. Senin gibi kendi tanıştıklarıyla sadece eğlenme peşinde
Ayrıca sürek awk demesi de aşırı itici
Benimde ailem düzgün insanlar bende eğlenilecek bir kız degilim ama kimse öyle iliski istemez öyle iliski isteyenler esc dir zaten hicbir kız boş yere ilişki yürtümez biriyle ne gerek var
Takılmalık ilişkiyi sadece esc cinsellik yaşamak olarak görme işte normal güzel vakit geçiriyordur senle ama evlenme niyeti toktur bu da takılmalık olur. Yani senle gönül eğlendirip takılıyor kendi ağzıyla bile demiş madem sana ters ayrıl Mehmet’ten
Seninle gönül eğlendiriyorum diyo benden bir şey bekleme diyor gayet net
ilginc ilski. erak etrims nei de neys emerk etiermimi sormam buradn
Allah'tan o senin kucağına yatmış sen onun kucağına yatsaydın fermuarı açıp çıkarıp, malafatüsü emckletrdi sana
bundan olmaz yaaa hiç boşuna vakit kaybetme
Birden bire evlenmeyi düşünmüyorum dedi
düşünse ne olacak duygusuz küfürlü konuşan biri yani bundan ne hayır gelir ne buldun bunda
Ne diyimki şimdi ozmn nie görüşüyor seninle
Bende anlamadim ki
Kendine neden böyle biriyle görüşüyor um diye sormuyormusun
Böyle dusuncesi oldugunu bilsem hiç buluşmazdim zaten sonradan dedi
Benim karşıma senin gibi biri çıkacak bende düşünmüyorum dicem canım o Çocuk
Sana bağlanmak istemiyor
Nedenki
Bilemem
Nerden bulursunuz böyle çapsız vasıfsız herifleri
büyük jest
yaşınız kaç