Diğer 1 ay 4 tane erkek mangala gideceklermis beni ve arkadasimida cagirdilar sizce gidelim mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 ay Yaa gercekten dediginiz gibi kotu anlam mi cikarmaliyiz aslinda 2 siyle zaten isten samimiyiz ama diger 2 sini tajimiyoruz Güncellemeler1 ay Ay umarim buraya yazdigimi gormezler 4 tane erkek mangala gideceklermis beni ve arkadasimida cagirdilar sizce gidelim mi? Cevapla Erkek Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
barraküda Takip Et Master Yaş: 39 , eic 93% 1 ay Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Tanıdık ve iyi insanlar gündüz vakti ve iş yerinden filansa gidin neden gidilmesin Ama en küçük tereddüt varsa gitmeyin 0 0 Yorumla
GözleriniKapat Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 100% 1 ay Arada meze olmak istiyrosanız gidin, zaten ortam ve gidilen mekan standartların çok altında her şey olabilir orada! 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 ay Saçmalama ne işin var o kadar sapın içinde zkerler sizi 3 9 Yorumla GözleriniKapat 1 ay Doğru söze ne hacet :D Yorumla Soran 1 ay Yaa Yorumla Cevap sahibi 1 ay Tabi canım adam olan o kadar erkeğin içine sokmaz seni Yorumla Soran 1 ay Evet cok haklisin sag ol balim Yorumla CptMac 1 ay doğru ben olsam sokmazdım. Yorumla GözleriniKapat 1 ay Kaldı ki mangal diyorlar. Yani sessiz sakin bi ormanın içi... E bunlar rakı - bira da içerler! Kime ve nasıl güveneceksin ki o ortamda? Erkek halimle ben bile bu zamana kadar hiçbir kız arkadaşımı öyle bir ortama davet etmedim Usülen ayıp bi defa! Yorumla Soran 1 ay @GözleriniKapat tesekkur ederim Yorumla GözleriniKapat 1 ay Rica ederim! Umarım vereceğin kararla en dogru olanını seçersin :D Yorumla Soran 1 ay @GözleriniKapat 👍👍👍 Yorumla
Oslosmacıı Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% 1 ay Davete icabet etmek lazım, hem işleri düşer sana 0 0 Yorumla
babacan5255 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 ay Diğer konusunda 553 cevap paylaştı. 4 erkek içinde 2 kız? Akıl işi degil 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 ay Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Amaç belli takılmak gitmek istiyorsanız gidin ☺ 0 0 Yorumla
GovanıAli Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 ay Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sınıf arkadaşlarının mi 0 0 Yorumla
Kayacem3501 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 ay Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Sansliseleven Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 1 ay Diğer konusunda 3,7b cevap paylaştı. Gitme 0 0 Yorumla
Byteknisyen Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 ay Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. kesinkle hayır 0 0 Yorumla
sertadamkaannn Takip Et Xper 5 Yaş: 33 1 ay Mangalda neyi çevirecekler piliç lazım bence gidin 0 0 Yorumla
Zihnenyorgun Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 ay Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Gitme 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 ay güven warsa git 0 3 Yorumla Cevap sahibi 1 ay görseler NE olur Yorumla Soran 1 ay Utanirim Yorumla Cevap sahibi 1 ay kararsız msnz Yorumla
romantizmasktutku Takip Et Bilge Yaş: 26 1 ay Diğer konusunda 321 cevap paylaştı. Gitmr 0 1 Yorumla Soran 1 ay 👍 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Tanıdık ve iyi insanlar gündüz vakti ve iş yerinden filansa gidin neden gidilmesin
Ama en küçük tereddüt varsa gitmeyin
Arada meze olmak istiyrosanız gidin, zaten ortam ve gidilen mekan standartların çok altında her şey olabilir orada!
Saçmalama ne işin var o kadar sapın içinde zkerler sizi
Doğru söze ne hacet :D
Yaa
Tabi canım adam olan o kadar erkeğin içine sokmaz seni
Evet cok haklisin sag ol balim
doğru ben olsam sokmazdım.
Kaldı ki mangal diyorlar. Yani sessiz sakin bi ormanın içi... E bunlar rakı - bira da içerler! Kime ve nasıl güveneceksin ki o ortamda? Erkek halimle ben bile bu zamana kadar hiçbir kız arkadaşımı öyle bir ortama davet etmedim Usülen ayıp bi defa!
@GözleriniKapat tesekkur ederim
Rica ederim! Umarım vereceğin kararla en dogru olanını seçersin :D
@GözleriniKapat 👍👍👍
Davete icabet etmek lazım, hem işleri düşer sana
4 erkek 2 kadın açıkça gruba davet etmişler.
4 erkek içinde 2 kız? Akıl işi degil
Amaç belli takılmak gitmek istiyorsanız gidin ☺
Sınıf arkadaşlarının mi
Olmaz ne olur ne olmaz
git çaprazlama sizin içinde de değişiklik olur
Gitme
Evet
Kaçırma
valla o iş grup olur
Gitme
kesinkle hayır
Mangalda neyi çevirecekler piliç lazım bence gidin