Babasının evinde zeytini bulamayan kocasının evinde köfteyi beğenmiyor neden (kimse huzur demesin huzur sarhoşluğu var )?
1 ay
Konu o köfte değil. Konu o köfteye kadar nasıl gelindiğinde kadına nasıl davrandığında. Seven, sevilen ve değer gördüğünü hisseden hiçbi kadın ne malına bakar ne yediği ekmeğe. Bi kadının yediği köfte bile burnundan geliyosa ve erkek bi bok fark etmiyorsa sorunu köfte sanıyorsa hadi ordan gitsin boşanın
Evet sanırım haklısın bu konuda bir insanın her isteğine tamam denilmemeli arada bir hayır denmeli
Ya bu nasıl bir zihniyet Allah aşkına. Bunu yapan kişi varsa tasvip etmiyorum ancak siz kimsiniz?
Babasının evinde zeytin bulamiyormus kocasının evinde köfte beğenmiyormuş, bu bariz kadınları aşağılamak için söylenmiş bir söz başka da bir şey değil.
Ayrıca bir kadın babasının evinde yokluk görmüş olabilir ancak bu eşinin evinde de yokluk göreceği anlamına gelmez. Siz o kadına aile evinden daha iyi yaşam şartı sunduğunuzda babasının evinde yoktu diye triplere giremezsiniz.
Hanımefendi feminist davranmanızi gerektirecek durum değil kimseyi aşağılamak gibi niyetimde yok triplere girdiğimde yok sadece merak ediyorum şükür etmek bukadar neden zor neden her 6 ayda bir eşya değiştirilir neden bir giyildigin birdaha giyilmez ben bunların cevabını merak ediyorum
Bahsettiğiniz şey görgüsüzlük görgüsüz insanlar konusunda haklısın ama yaptığın benzetme çok çirkin
Kimseyi eziklemek gibi niyetim yok betimleme yanlış ama başka nasıl anlatilirdi bilemedim aklıma bu geldi
Neyse sizi de anlıyorum :) kötü niyetiniz yokmuş iyi sabahlar
Teşekkürler hayırlı günler
Cevap
3Cevap
çünkü varoş kişiler. ve görgüsüzler
Sorun karının yedikleri içtiklerinde değil, sende. Hiçbir karı, erkeği dört dörtlükken onun parasına ve sunduklarına takılacak vakti bulamaz
Köfteyi sofraya getiren daha iyisinide getirir düşüncesi olabilir. Ya da görgüsüzdür.
Babam sunamadı kocam sunmak zorunda bananee
aynen doğru
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?