Arkadaslar kız arkadaşım en yakin arkadaşımdı kendisi. Onunla aramdaki bagi kesmeden bir hafta once 9 gun boyunca 4 ulke gezdik onunla. Ve tartışmamızdan önceki gece 1 e kadar birlikteydik. Akşam mesajla yazışmıştık. Annemle konuşuyordum telefonla ve kulaklık kulağımdaydi o sıra yürüyordum. Ve bana 5 6 tane mesaj atmış 10 dk sonrada hepsini silmiş. Dedim niye sildin. Dedi önemsiz bir sey. Eee kalsaydı sonra okurdum dedim. Bunu 5. kez yapiyor bana. Öncesinde falan kırıldığını anlayıp ozur dilemiştim neyden diliyorsam ozur. Diyor ben sana hemen yazıyorum sen bana yazmıyorsun arıyorum cevap vermiyorsun ki oyle bir sey yok. 2 saat once mesajlaştığım kiz birden bunu söyledi. Ve dedim ben senin sevgilin falan degilim bana boyle davranamazsın ikidebir. Ne bu beni hep sorguluyorsun. Diyor bana seni özgür bırakıyorum o halde her seyi tek başına yapmayı seviyorsun. Düşünceye bak ya çıldırırsın 1 hafta once dün gece 1 e kadar senin yanındaydım zaten. Dedim kendine iyi bak. Bağlantımı kestim. Iyi yapmış miyim sizce
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer