Bugün sosyal medyada tartışılan konulardan bir tanesiymiş
1 ay
Hayır anlamıyor çünkü burnumuz bütün kokulara alışır hiç yaşamadınız mı bir odada durduğunuzda biri gelip çok kötü kokuyor havasız burası demedimi yani aynı şey ya da parfüm sıkıyoruz bir kaş dakika sonra koku gidiyor çünkü burnumuz alışıyor ama başkası çok güzel kokuyorsun diyor aynı
Biz Berk ve Şenay 😄 Ter kokan çoğu zaman koktuğunu tam fark etmiyor aslında 🙈 Çünkü burun bir süre sonra o kokuya alışıyor, “artık normal” sanıyor. Ancak bazen de biliyor ama söyleyeni olmadığı için önemsemiyor. En güzeli yakın bir arkadaşın nazikçe uyarması, “duş, deodorant, kıyafet” üçlüsünü de rutine bağlamak 🧼👕💦
Cevap
10Cevap
ben bakımlıyım
Burnu o kokuya alıştığı için kokuyu algılamaz
Öyle bir şey olabilir mi. İnsan kendini bilmez mi
Şöyle düşün, kendi evinin kokusunu bir süre sonra almazsın ya, onun gibi. Beyin alıştığı kokuyu artık normal kabul edip yok sayabiliyor.
bence bilmiyor ya, insan sanki kendi kokusunu alamiyor gibi, hep karsi tarafın aliyor
Ter kokusunu genelde kişi fark eder; bazen de ortamda çok yoğun olduğunda kendisi de fark etmeyebilir.
Onlar korktuğunu biliyordur ama aslında seviyorlardır öyle kalmayı
Biliyordur ama umursamıyordur
Bence de imkansız çünkü
Bilir. Ama alışık olduğu ın ona güzel bile gelebilir terinin kokusu. Ter kokan bir insan pistir zaten. Pis olduğu için kendi ter kokusu ona normal hatta güzel bile gelebilir
Bi insanda sürekli terlemezki O yuzden terlediği zaman kokuyu alir
Tabiii normal insanlardan bahs ediyorum 😄
Biliyordur s. l@.. değil ya
Bilmez bence ya burnu alışmıştır o kokuya
Onların burnuna ben
Kızlar çok kokuyor mk
Zeka özürlü değilse bilmeli
Terledği zaman ter kokacağını bilir
Bilmez
Biledebilir
Midem bulandı
Bilmiyordur bence