1 ay

Bu kavgada kimi daha çok dövmüş sayılırım, hasar ve baskınlık oranı yüzde kaç olur?

Geçen gün kavga ettim ilk başta bana kafa attı ama çok sert değildi sonra yumruklaşmaya başladık birbirimize 2-3'er tane yumruk attık benim son yumruğum yüzüne vurdum geriye gitti 2 adım giderken arkasındaki kişiye takılıp yere düştü düşerken baş parmağı çatladı benim de kaşımın yan tarafında 2 şişlik ve çizik oldu ama büyük değildi 2-3 günde geçti onun eli ise 2 haftayı geçti ama tam olarak geçmedi sargı ve atel takıldı onun yumrukları benim yumruk ya eşitti ya da onunkini 1-2 tık daha sertti o ise yere düştü zemin sertti ama kaygan değildi düşme açısı yanlıştı benim yumruk orta sertlikteydi arkadaki kişi bilerek düşürmedi çarpınca dengesi kayboldu ben vurmasam geriye gitmezdi ama takılmasa zor düşerdi ama düşme ihtimali var sence kimin hasarı daha fazla kim dövmüş olur parmağının çatlamasında ve yere düşmesinde benim etkim yüzde kaç ve kavgadaki genel baskınlık oranlarını yüzdeyle karşılaştır hem nedensellik hem çevresel faktörlere dikkat ederek her açıdan bakarak ve her detaya dikkat ederek en gerçekçi oran ver nedeniyle açıkla hukuk için sormuyorum sadece kendi etkimi merak ettim yüzde kaç
Bu kavgada kimi daha çok dövmüş sayılırım, hasar ve baskınlık oranı yüzde kaç olur?