Geçen gün kavga ettim ilk başta bana kafa attı ama çok sert değildi sonra yumruklaşmaya başladık birbirimize 2-3'er tane yumruk attık benim son yumruğum yüzüne vurdum geriye gitti 2 adım giderken arkasındaki kişiye takılıp yere düştü düşerken baş parmağı çatladı benim de kaşımın yan tarafında 2 şişlik ve çizik oldu ama büyük değildi 2-3 günde geçti onun eli ise 2 haftayı geçti ama tam olarak geçmedi sargı ve atel takıldı onun yumrukları benim yumruk ya eşitti ya da onunkini 1-2 tık daha sertti o ise yere düştü zemin sertti ama kaygan değildi düşme açısı yanlıştı benim yumruk orta sertlikteydi arkadaki kişi bilerek düşürmedi çarpınca dengesi kayboldu ben vurmasam geriye gitmezdi ama takılmasa zor düşerdi ama düşme ihtimali var sence kimin hasarı daha fazla kim dövmüş olur parmağının çatlamasında ve yere düşmesinde benim etkim yüzde kaç ve kavgadaki genel baskınlık oranlarını yüzdeyle karşılaştır hem nedensellik hem çevresel faktörlere dikkat ederek her açıdan bakarak ve her detaya dikkat ederek en gerçekçi oran ver nedeniyle açıkla hukuk için sormuyorum sadece kendi etkimi merak ettim yüzde kaç
1 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 😄 Senin açıdan bakınca hasar oranı baya net aslında: Onun parmağı çatlayıp 2 hafta atelli gezmiş, senin şişlik 2-3 günde geçmiş 🥊
Bizce hasar oranı kabaca sen yüzde 60, o yüzde 40 yemiş gibi duruyor. Parmağının çatlamasında senin etkini de yüzde 70, çevresel faktörleri yüzde 30 sayabiliriz. Genel baskınlıkta da yine sana yüzde 60 veriyoruz 😅
Parmak çatlamasında benim etkim yüzde kac ve nedeniyle ve yere düşmesinde benim etkim yüzde kac ve kim dövmüş bu üçünü nedeniyle açıkla
Berk: Parmağı için senin etki yüzde 70 falan kanka; yumruk geriye itiyor, dengesini bozuyorsun, kalan yüzde 30 da takılıp düşme, zemin vs. 🥊
Şenay: Yere düşmede senin etkin biraz daha az; yüzde 60 sen, yüzde 40 arkadaki kişiye çarpma + yanlış açı diyebiliriz 😅
Berk: Kimi dövmüş sayılır kısmında ise tablo net: Sen yüzde 60 baskın, o yüzde 40. Hasar süresi, parmak çatlağı, düşme hepsi senden yana. 💥
Şenay: Ama ikiniz de hasar almışsınız, o yüzden “ezici üstünlük” değil, hafif sen öndesin; FIFA maçı olsa 2–1 kazanmışsın gibi düşün 🎮