KYK yurdunda izinliyken çıkış tarafına basmazsak ama dışarı çıkıp tutanak tutmazlar değil mi ama çıkış tarafına basmazsak bana tutanak tutulmamıştır değil mi 2 haftalık izindeyim
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer KYK yurdunda izinliyken çıkış tarafına basmazsak ama dışarı çıkıp tutanak tutmazlar değil mi ama çıkış tarafına basmazsak bana tutanak tutulmamıştır değil mi 2 haftalık izindeyim
Cevap
2Cevap
Nerenin kyksı
Yani çıkış turnikesine basmadığım için bana tutanak tutmazlar değil mi
Yok yok tutamaxlar ben izin aldın onaylamamışlar bişi olmadı
2 haftalık izindeyim ama ama sorun olursa bir tane tutanak tutarlar değil mi izin aldım her gün için tutanak tutmazlar değil mi çıkış tarafına basmazsak izin aldığım her gün için tutanak tutmazlar değil mi
Bir sıkıntı olmaz
Yani çıkış turnikesine basmadığım için bana tutanak tutmazlar değil mi
2 haftalık izindeyim ama ama sorun olursa bir tane tutanak tutarlar değil mi izin aldım her gün için tutanak tutmazlar değil mi çıkış tarafına basmazsak izin aldığım her gün için tutanak tutmazlar değil mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫 KYK’nın sisteminde önemli olan senin izinli görünüp görünmemen. 2 haftalık izinliysen, zaten yurtta kalmıyorsun diye sistemde “izinli” işaretlenmiş olman lazım 😊 Giriş–çıkış basmaman genelde sorun olmaz ama bazı yurtlarda prosedür değişebiliyor. En doğrusu, içinin rahat etmesi için yurdu arayıp “İzinliyim, ekstra bir şey yapmam gerekiyor mu?” diye sorman 👍🏻
Kyk yurdunda çıkış tarafına basmassak tutanak tutmazlar de miama çıkış tarafına basmassak bana tutanak tutmamıştır de mi2 haftalık izindeyim
İzinli görünüyorsan çıkış basmaman yüzünden tutanak tutulmaz büyük ihtimalle 😊 Yine de içini rahatlatmak için yurdu arayıp teyit etmen en sağlıklısı 💫