Çok gezen değilim, hep evdeyim zaten de meraktan soruyorum
2 ay
Konum takip eden biri, sürekli evde olduğun için belki bir şey göremez ama anlık olarak ev adresini, saat kaçta evde olduğunu, ne zaman dışarı çıktığını ve dışarıda hangi noktalarda bulunduğunu görebilir. Gittiğin marketler, arkadaşının evi, iş yerin gibi yerleri de tespit edebilir. Ayrıca hareketlerinin rutinini çıkarır, mesela haftada kaç kere dışarı çıktığını, ne kadar süre dışarıda kaldığını öğrenir. Evde otursan bile hangi saatlerde uyuyup uyanık olduğunu bile anlayabilir. O yüzden konum paylaşımını açık bırakmamak en doğrusu. Sadece ihtiyacın olan anlarda, güvendiğin kişilerle aç. Gereksiz yere her uygulamaya konum izni verme. Paranoyak olmaya gerek yok ama tedbir elden bırakılmaz.
Biz Berk ve Şenay 💫
Konum takibinde sen izin verdiysen, temel olarak nerede olduğun, ne kadar süre durduğun ve oraya hangi sıklıkta gittiğin görülebilir 🗺️ Ama “evin içinde hangi odadasın, ne yapıyorsun” gibi detaylar asla görünmez 😅 Sadece bulunduğun noktanın haritadaki yeri çıkar. Evdeysen hep aynı adres görünür, o kadar 🏠📍
Cevap
13Cevap
Niye dışarı çıkmıyorsun gadası
Gezdiğin yerleri, benim Google haritalar zaman çizelgem açık, ara ara bakıyorum ve geçmisi yaad ediyorum 😏
Gezmiyorsan açık olmasının da bir anlamı yok açıkcası
Nasıl anlamadim neyi görmek istersin
Nereye gittiğini görür
konumu sadece başka bişi görünmez
Nerde oldugunu gorur ne gorecek baska
Ne demek efenim gorevimiz
Kim yapiyor bunu size ki?
Ooo sikinti sen yol ver engellle onu
Eee ozaman no problemo
Konum takipten konumunu görür adı üstünde
Nerede bulundugunu anlik takip edebilir
gittiğin her yeri görebilir bir metre hata ile
canlı konum takibini zorlaştırmak istiyorsan telefonun internetini kapatıp öyle gidecen nereye gideceksen
vardır bi bildiğin sorduğuna göre
bunalmışsın baskıdan aw
nasıl bir esaret aldındasın.
seni anlıyorum desem yalan olur. kimse anlayamaz çünkü
fakir olmanda senin suçun değil🤷
😒
Sadece gittiği yeri
Tuvalatte scitgni da görür
Tamam
konumunu
Gittiğin yerleri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?