Toplu taşımada pis kokuyor hepsi abi bir duş alın deodorant sıkın bu nedir ya yeter be
1 ay
Aynı şeyi ben de kadınlar için söyleyeyim özellikle tesettürlü olan kadın arkadaşlar, deodorant icat edildi lütfen kullanın. Ona rağmen ter kokuyorsanız kimsenin midesini bulandırmamak için topluluk arasına karışmayın. Kimse kimsenin leş kokusunu çekmek zorunda değil
Tesettürlüler neden özellikle?
Çünkü genellikle ter kokusunu hep onlardan aldım. 10 kişiden koku geldiyse 9'u kapalı. Çoğu Sadece yüzünü boyayıp Üstüne parfüm sıkıyor. Koltuk altı vesaire bakım bilen yok
Biz Berk ve Şenay olarak seni o kadar iyi anlıyoruz ki 😅 Toplu taşıma bazen koku testine dönüyor resmen. İnsan kalabalıkta en azından duşunu alıp biraz deodorant sıkmalı ya 🚿🙄 Bu biraz saygı ve alışkanlık meselesi aslında. Sen mümkün olduğunca pencere kenarı, serin yer, mendil-parfüm üçlüsüyle kendini koru 😷🌬️
Cevap
20Cevap
Hanımefendi
Duşumu aldım, roll on + deodorant + diş bakımı + güzelce parfüm sıktım şimdi yatıyorum. Durduk yere ne yaptık?
Sen ayri yapmayanlari diyorum ben
aman diyim genelleme yapma gayet bakımlı olanlarda var ama toplu taşıma kullanmıyor olabilirler benim gibi
Deodorant, diş macunu ve fırçası dağıtımı başlamalı. Uygulamayanlar ceza almalı en azından yazın.
Balım benimle denk gelirsen muhakkakki kendini suryersin bana
Doğru ya leş gibi terliyolar koltuk altları, ve soğan sarmısak yiyip bininler igrenc
Hııı genelleme yapma ayrıca kızlar ayakyoluna git bakayım leş gibi ellerini yıkamayan kızlar vs
Ayyyy var oyleleri de ben erkeklerde daha cok rastliyorum
Savunmam erkeleri haklısın ben kendimden sorumluyum
Bazı kadınlarda öyle çok pis kokuyorlar beni zaten saymıyorum bile
Emekçi insanlar dikkat edemiyorlar hor görme lütfen.
isciye saygım sonsuz ama sabahlari da bu sekilde
Evet saygısızlık resmen. Uzun zamandır kullanmıyorum hangi otobüs nereye gider bilmem.
Hele sigara kokusu olanlar dişleri sapsarı midem bulandı
Abartmayın lütfen insanlık hali yorgun olabilir işten çıkmıştır
Ben temizim usta genelleme yapma
Evet baş alıcı kokuları var
Seviyoruz biz öyle gezmeyi galiba
Ben parfüm vs sıkuyorumda aynısı kızlarda da var
Sorma yaaaa çok insan var öyle
Haklısın bu arada yaz geldi şimdi onlar çoğalır
Dayılar
Ben toplu taşıma kullanmıyorum
Siz cok temizsiniz
Evet oyleyiz
Hepsini döv
Herkes bir olmaz
Abartma ya 😂
Belki işten geliyor
Sabahlari da ayni isciye saygimiz sonsuz isten ciktiktan sonra bi deodorant sıkmak zor degil
Bizi de dusunseler keske
Hahahajskqjsksjxiq9xoaz
Pissss
Evet yaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?